Šovu "Dejo nost!" atstāj Marina Paņkova un Mārtiņš Etkins (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 23.oktobrī, dejošanas un svara nomešanas šovu “Dejo nost!” nācās pamest Marinai Paņkovai un Mārtiņam Etkinam.

Otrajā raidījumā dalībniekiem dejā bija jāapspēlē  tēma – "latino fiesta".

Konkursa dalībnieki žūrijai atklāja gan negaidītu ķermeņa lokanību, gan precīzu ritma izjūtu un kustību asumu. Citi pāri skatītājus pārsteidza ar fantastiskiem tērpiem.

Dalībniekus vērtēja salsas ieviesēja Latvijā un deju skolas vadītāja Juta Vanaga, aktieris Ainārs Ančevskis un deju profesionālis Edmunds Veizāns.

Foto: TV3

Lai dažādības vairāk, ik nedēļu dalībniekiem būs jāapgūst jauna deja – salsa, afro džezs, funky džezs, tvists, bugi, šeiks un citas.

Kā jau tika rakstīts, lai tiktu pie laimesta, ir jādejo un jātievē! Lai tas izdotos, dalībnieki ik nedēļu vaiga sviedros nodosies deju mēģinājumiem, apmeklēs trenažieru zāli, kā arī būs stingrā ārstu un dietologu uzraudzībā. Sestdienas vakarā TV3 ekrānā katrs pāris skatītājiem sniegs pirms tam sarūpēto deju, kuru vērtēs žūrija trīs cilvēku sastāvā, vērtējot to ar atzīmi no 1 līdz 10.

Rezultātu ietekmēs arī cipars, kas liecinās par nedēļas laikā nomestajiem kilogramiem; summējot vidējo žūrijas vērtējumu un koeficientu nomestajiem kilogramiem, tiks noskaidrots, kuram ir nedēļas vājākais rezultāts.

Šis raidījums bija pēdējais Marinai Paņkovai un Mārtiņam Etkinam.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu