Sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz "Sigur Ros" koncertu (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā un internetā "www.bilesuserviss.lv" sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Rīgā gaidāmo islandiešu grupas "Sigur Ros" koncertu, informēja koncertaģentūras "Positivus Music" pārstāve Dace Baltābola.

Pirmo 1000 biļešu cena būs 20 lati, bet vēlāk biļetes kļūs dārgākas un maksās 25 latus. Sēdvietu biļešu cena uz koncertu būs no 25 latiem līdz 40 latiem.

"Sigur Ros" Rīgā koncertēs 22.augustā "Arēnā Rīga".

"Sigur Ros" ieguvusi slavu kā lieliska koncertgrupa, bet viņu mūzika tiek raksturota kā ambients, eksperimentāls un avangardisks postroks.

Grupa izveidojās 1994.gada augustā Reikjavīkā tieši tajā dienā, kad piedzima tolaik 19 gadu vecā dziedātāja Jonsi jaunākā māsiņa. Viņai tika dots vārds Sigurrosa, un šādu nosaukumu ieguva arī grupa, informēja Baltābola.

"Sigur Ros" starptautiskie panākumi sākās ar otro albumu, kas klajā nāca 1999.gadā. Grupas noskaņām bagātie skaņdarbi un teksti īslandiešu valodā, kas lielākajai klausītāju daļai ir sveša, veidoja īpaši valdzinošu ierakstu, kas aizkustināja gan mūzikas fanus, gan žurnālistus un kritiķus.

Pagājušā gada novembrī "Sigur Ros" radīja pirmo ažiotāžu Latvijā. Pie kinoteātra "K.Suns" divus vakarus pēc kārtas daudzi simti cilvēku stājās garā rindā, lai redzētu "Sigur Ros" jauno koncertfilmu "Heima". Divos seansos filmu noskatījās aptuveni pustūkstotis fanu, bet ierobežotā vietu skaita dēļ vairākums palika aiz kinoteātra durvīm. Filma uzņemta 2006.gada vasarā, kad mūziķi pēc panākumiem bagātas pasaules turnejas atgriezās dzimtenē ar 15 brīvdabas koncertiem.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu