Diskutēs par mūzikas terapiju un mūzikas ietekmi uz cilvēku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien (26.10.) Rīgas klubā "Nabaklab" notiks lektorija "Uzskaņot prātu" trešā lekcija "Saruna par mūziku un skumjām", kurā tiks diskutēts par mūzikas terapiju un mūzikas ietekmi uz cilvēku visplašākajā nozīmē, informēja kluba pārstāve Aija Fedorova.

Sarunā piedalīsies dzejniece un mūziķe Elīna Līce, komponists Andris Dzenītis, muzikālās apvienības "Apziņas parazīti" pārstāvis Jānis Jansons, kā arī profesionālā mūzikas terapeite Ineta Heinsberga, kura stāstīs par mūzikas terapijas attīstību. Diskusiju vadīs Ingus Bērziņš no Latvijas Universitātes radio "Naba".

Sarunas dalībnieki spriedīs par to, vai mūzika var līdzēt cīņā ar depresiju, un cik daudz mūs ietekmē dažādo stilu un žanru mūzika, kuru ikdienā klausāmies.

Maijā sāktajā lekciju ciklā "Uzskaņot prātu" tiek aplūkoti ar mūzikas un mākslas vidi saistīti jautājumi, piedāvājot visdažādāko nozaru praktiķu un teorētiķu skatījumu par kultūras aktualitātēm, vēsturi un pārmaiņām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu