Parisa Džeksone apsver iespēju doties tēva pēdās un sākt dziedātājas karjeru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Vismaz viens no Maikla Džeksona bērniem ir mantojis tēva dziedāšanas talantu. Vairākas ierakstu kompānijas vēlas, lai Parisa Džeksone sāk savu mūzikas karjeru, jo meitenei ir gan laba balss, gan viņa prot spēlēt dažādus mūzikas instrumentus.

Parisas Džeksones ģimenes locekļi vēlas, lai meitene iet tēva pēdās, ne izvēlas kļūt par aktrisi, jo ikviens, kurš ir dzirdējis meiteni dziedam, apzinās, ka viņai ir liels potenciāls kļūt par zvaigzni.

Foto: Instagram

Parisa pievēršas mūzikai, kad viņai ir kādas problēmas, no kurām meitene vēlas tikt prom, tad tiek radītas jaunas dziesmas, kuras netiek rādītas plašākai publikai.

Džeksone vēl nav pieņēmusi lēmumu par to, kurā virzienā nolēmusi darboties, bet, runājot par mūzikas biznesu, viņa baidās, ka nekad neizveidos savu vārdu un visiem asociēsies tikai ar faktu, ka ir Maikla Džeksona meita, neatkarīgi no tā, cik laba viņa spētu būt.

Lai vai kā, Parisa apmeklē vokāla nodarbības un neizlaiž nevienu anonīmo alkoholiķu sanāksmi, meitene palēnām nokārto savu dzīvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu