"Revenge Time 2010" - muzikāls cīņas mākslas šovs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

"Dūru brāļu ordenis” 29. oktobrī Sapņu fabrikā organizē "Revenge Time 2010” - muzikālu cīņas mākslas šovu ar Latvijā pazīstamu skatuves mākslinieku piedalīšanos.

Pasākumā sešas spraigas cīņas. Četras cīņas "Drosmes ringa" versijā, kas ir dūru cīņas džentlmeņiem bez iepriekšējas profesionālas sagatavotības un cīņu pieredzes ringā!

Cīņas formula – 3  raundi pa 2 minūtēm!

1 cīņa pēc K 1 noteikumiem, smagajā svarā. Sākotnēji cīņa tika gatavota starp Viktoru Dubicu un plaši pazīstamo MMA cīņu pārstāvi Mārtiņu Egli, kurš pēc WFCA reitingiem ir  stabils Latvijas līderis savā svara kategorijā. Taču nezināmu iemeslu dēļ M. Egle pašā pēdējā momentā no cīņas atteicās, neminot konkrētu iemeslu.  Cīņai ar Viktoru Dubicu atsaucās talantīgais K 1 cīkstonis Kristaps Zīle, kurš WFCA
reitinga tabulās ieņem līderpozīcijas cīņās pēc K 1 noteikumiem. Katram cīņas dalībniekam ir savi plusi un  savi mīnusi, pēc speciālistu teiktā – cīņa solās būt aizraujoša un skatāma!

Pasākuma kulminācija – Gacho un Ozola revanša mačs. 

Pagājušā gada  20.novembrī boksa ringā tikās abi hip-hop mūziķi, kuri, veselīgas intereses vadīti, vēlējās mēroties spēkiem viens ar otru. Neskatoties uz to, ka abi ikdienā profesionāli nenodarbojas ar boksu, cīņa izveidojās spraiga, Gacho un Ozols apmainījās lieliskām sitienu sērijām, aizverot muti daudziem par boksu parunāt-mīlētājiem. Par labāku tiesneši atzina  Gacho. Šogad pēc Ozola iniciatīvas viņi atkal tiksies boksa ringā, jo Ozols uzskata, ka nav sevi  parādījis pietiekami labi. Taču Gacho uzskata, ka var vēl labāk, un grib parādīt to, ka  uzvara nebija nejaušība. Cīņas  dalībniekiem personīgu pretenziju vienam pret otru nav, bet ir neizsīkstošs cīņas spars, ar kuru tie grib rādīt piemēru citiem.

Pasākuma organizatori pasniegs skatītājiem boksa cīņas vēl nepieredzētā  veidā! Lai ikvienam pasākuma apmeklētājam būtu interesanti. "Revenge Time 2010" norises laikā "Sapņu  fabrikā" par muzikālo noformējumu rūpēsies DJ "Gustavito", DJ/MC "Kress", DJ "Get Dizzy", uzstāsies  populārākās HIP HOP apvienības "Kreisais krasts" un "Sekkta", skatītājus izklaidēs dejotājas no "Dance de Lukss".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu