«Skonto būve» izveido uzņēmuma padomi un veic izmaiņas valdē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Būvniecības kompānija SIA «Skonto būve» ir izveidojusi uzņēmuma padomi un veikusi izmaiņas valdē, informēja uzņēmumā.

Par «Skonto būves» padomes priekšsēdētāju iecelts līdzšinējais kompānijas valdes priekšsēdētājs, viens no kompānijas akcionāriem Guntis Rāvis. Padomes locekļu amatus ieņems Ivars Millers un Rihards Rāvis.

Savukārt uzņēmuma valdē ir iecelti «Skonto būves» darbinieki Juris Pētersons un Dmitrijs Soldatenko, kā arī ir izveidots direktora amats, kuru pildīs Andris Pureklis.

Rāvis skaidroja, ka «Skonto būves» tālākās attīstības stratēģijas īstenošanai bija nepieciešama arī uzņēmuma pārvaldes pilnveidošana, tādēļ padomes izveide ir mērķtiecīgs un loģisks uzņēmuma attīstības posms.

«Padomes kompetencē būs stratēģiskās attīstības darbs, bet «Skonto būves» valde pārraudzīs un vadīs uzņēmuma ikdienas darbu, kā arī turpinās izstrādāt un realizēt plānus, kas nodrošinās tālāko izaugsmi,» sacīja kompānijas padomes priekšsēdētājs.

Kā liecina SIA «Firmas.lv» informācija, SIA «Skonto būve» reģistrēta 1995.gada martā, tās pamatkapitāls ir 3 001 250 latu. 95% uzņēmuma daļu pieder SIA «Grif 1», bet 5% - «M Investīciju fonds».

2014.gadu «Skonto būve» pabeidza ar 91 313 249 eiro apgrozījumu un 4 312 278 peļņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu