Inese Galante šovasar nerimsies ne mirkli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovasar izcilo latviešu dziedātāju Inesi Galanti uzstājamies Latvijā dzirdēsim vairākkārt.

12. jūlijā viņa rīko gadskārtējo solokoncertu "Ave Maria", kuru kuplinās vijolniece Elīna Bukša un ērģelnieks Aivars Kalējs, bet 7. augustā dziedātāja uzstāsies kopā ar slaveno Kembridžas universitātes Karaliskās koledžas kori (arī šis koncerts notiks Rīgas Domā). Un jau 11. augustā ar skaistu koncertu tiks dots starts nu jau tradicionālajam Ineses Galantes un Hermaņa Brauna fonda rīkotajam festivālam "Summertime", kas arī šogad risināsies Dzintaru koncertzālē.

Šajā koncertā dzirdēsim dziedātājus Irinu Dolženko un Sergeju Larinu, kā arī franču vijolnieku Nemanju Radulovicu. 12. augustā dziedātāju dzirdēsim Garīgās mūzikas koncertā Dubultu Evaņģēliski luteriskajā baznīcā, bet 17. augustā kopā ar "The Real Group" no Zviedrijas un citiem interesantiem māksliniekiem Inese Galante uzstāsies festivāla noslēguma koncertā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu