Plāno izveidot repera «The Notorious B.I.G.» hologrammu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu repera «The Notorious B.I.G.» atraitne iecerējusi izlaist duetu albumu ar mūžībā aizgājušo mūziķi un koncertos uzstāties ar viņa hologrammu, ziņo britu laikraksts «The Guardian».

Ņujorkas repera atraitne Feita Evansa apstiprināja, ka plānojot izveidot repera hologrammu, ko varētu izmantot videoklipos un koncertos.

«Mēs pašlaik strādājam pie hologrammas, taču es vēl nezinu, kādā veidā ar to uzstāšos. Bet es vēlos pirmoreiz to parādīt pirmajā videoklipā no albuma, kā arī varbūt lietot to koncertos,» stāstīja dziedātāja Evansa.

Evansa 1998.gadā ieguva «Grammy» balvu par «The Notorious B.I.G.» veltīto piemiņas dziesmu «I'll Be Missing You», ko viņa izlaida kopā ar amerikāņu hiphopa izpildītāju «Puff Daddy» un grupu «112».

«The Notorious B.I.G.» tika nošauts 1997. gadā.

«Ja viņš būtu dzīvs, es zinu, ka mēs būtu darījuši ko līdzīgu,» teica Evansa.

Izklaides industrijā jau tikušas izmantotas tādu mūžībā aizgājuši slavenību kā Maikla Džeksona, Vitnijas Hjūstones un Tupaka Šakura hologrammas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu