Ričardss nopeļ dziedātājus, kuri nesacer savas dziesmas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu rokgrupas «The Rolling Stones» ģitārists Kīts Ričardss nopēlis dziedātājus, kuri nerada paši savas dziesmas. Intervijā britu žurnālam «Time Out» tika jautāts Ričardsa viedoklis par dziedātājām Adeli un Rianu, kuru hitus sacer citi autori.

«Viņas jau nevar paļauties uz sevi, vai ne?» sacīja 72 gadus vecais Ričardss.

«Šis ir ļoti profesionāla šovbiznesa laiks. Un tas ir pat izteiktāk nekā iepriekš,» uzskata mūziķis. ««The X Factor» un visi šie muļķīgie konkursi. Tie radīti cilvēkiem, kuri vienkārši grib būt slaveni. Ja jūs interesē tikai slava, tad vēlu veiksmi. Jāiemācās ar to sadzīvot.»

Ričardss norādīja, ka «The Rolling Stones» hitu «(I Can't Get No) Satisfaction» esot sacerējis kādā vakarā «gultā ar ģitāru».

Nākamnedēļ «Saatchi» galerijā Londonā tiks atklāta pirmā lielā izstāde, kas veltīta grupai «The Rolling Stones». Izstāde «Exhibitionism» būs apskatāma no 5. aprīļa līdz septembrim.

Tā sastāvēs no deviņām telpām, kurās būs izvietotas vairāk nekā 500 ar grupu saistītas lietas no dalībnieku personīgajām kolekcijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu