Helovīns nāk ar jaunām "Paranormālām parādībām" (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Tuvojas Helovīns un amerikāņu prātus sāk pārņemt dažādi mošķi un ērmi. Tieši pirms gada jauna kvazidokumentālā šausmu filma "Paranormal Activity", ko entuziastu grupa uzņēma par nieka 11 000 ASV dolāru, iekaroja Ziemeļamerikas kinoteātru topu. Šogad vēsture atkārtojas.

"Paranormālo parādību" otrā filma jeb "Paranormal Activity 2" pagājušajās brīvdienās Ziemeļamerikas kinoteātros ieņēmusi 41 miljonu ASV dolāru. Studijas "Paramount Pictures" turpinājums pagājušā gada veiksmes stāstam (pirmā filma nopelnījusi 100 miljonus) ir vēl viens šausmu trilleris par kādu namu, ko apsēdis bīstams gars.

2.vietā vēl viena "Paramount Pictures" filma - pagājušās nedēļas līdere "Jackass 3D". Savulaik populārā MTV šova "Jackass" lielā ekrāna jaunā versija, turklāt 3D formātā, arī šonedēļ ir izrādījusies komerciāli veiksmīga, kopumā ieņemot 87,1 miljonu, kas jau tagad pārspēj abu iepriekšējo pusdokumentālo "ākstu" izdarību komerciālos panākumus.

Pagājušās nedēļas 2.vieta - studijas "Summit Entertainment" spriedzes komēdija "Red" ("RED aģenti: atvaļināti un sevišķi bīstami"), kurā galvenās lomas spēlē Brūss Viliss (Bruce Willis) un oskarotie aktieri Helēna Mirena (Helen Mirren) un Morgans Frīmens (Morgan Freeman), ar 15 miljoniem noslīdējusi uz 3.vietu.

4.vietā vēl viena jauna filma. Aktiera un režisora Klinta Īstvuda (Clint Eastwood) un "Borna" filmu zvaigznes Meta Deimona (Matt Damon) kopdarbs - mistikas trilleris "Hereafter". Pirmajā nedēļā 12 miljoni dolāru. Kino analītiķi uzskata, ka Īstvuda filmas sevi atpelna ilgtermiņā, to auditorija parasti ir vecāka gada gājuma cilvēki, kas nesteidzas filmu noskatīties pirmajā nedēļā.

"Klinta filmas pēdējā laikā vairāk līdzinās maratonam nevis sprintam,"

komentē "Warner" pārstāvis Dens Felmans (Dan Fellman). "Nerunāsim par pirmo nedēļu, bet gan apskatīsimies, kas notiks trešajā."

Top10

1. "Paranormal Activity 2" $41.5 milj.

2. "Jackass 3D" $21.6 milj.

3. "Red" $15 milj.

4. "Hereafter" $12 milj.

5. "The Social Network" $7.3 milj.

6. "Secretariat" $6.9 milj.

7. "Life as We Know It" $6.2 milj.

8. "Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole" $3.2 milj.

9. "The Town" $2.7 milj.

10. "Easy A" $1.8 milj.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu