The Ting Tings un Riana dominē (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotajā Karalistē šonedēļ jauns albums numur 1. - bundzinieks un vokālists Džūls DeMartino (Jules De Martino) un 23 gadus vecā dziedātāja Keitija Vaita (Katie White) jeb The Ting Tings ar "We Started Nothing".

"Sony BMG" mākslinieki, kā arī ikgadējās britu mūzikas kritiķu aptaujas top10 nominanti The Ting Tings diemžēl singlu konkurencē šonedēļ palaiduši sev pa priekšu neseno Rīgas viešņu - Barbadosas dīvu Rianu (Rihanna) ar "Take a Bow" (Def Jam/Universal), taču šo "neveiksmi" kompensējuši ar debijas albuma uzšaušanos albumu topa virsotnē.

The Ting Tings nostūmuši uz 2. vietu 67 gadus veco amerikāņu mūziķi Nīlu Daimondu (Neil Diamond) ar "Home Before Dark", kurš šonedēļ top10 atgriezies ar vēl vienu plati - "The Best of Neil Diamond" (8. vieta). 6. vietā kā jaunums debitējusi jaunā britu salondžeza dziesminiece Beta Roulija (Beth Rowley) ar pirmo oficiālo plati "Little Dreamer" (Blue Thumb/Universal). Romas katoļu ordeņa dziedošie mūki The Cistercian Monks ar "Chant - Music for Paradise" (Universal Classics & Jazz) kā jaunums 9. pozīcijā. "The Very Best of the Osmonds", pateicoties televīzijas reklāmām, - 11. vietā

18. vietā kā jaunums šonedēļ bijušais Simply Red solists Miks Haknels jeb Hucknall ar veltījuma plati blūzmenim Bobijam Blendam (Bobby ''Blue'' Bland) "Tribute To Bobby". Jaunpienācēji - amerikāņu garāžroka apvienība Foxboro Hot Tubs ar debiju "Stop Drop and Roll!!!" 37. pozīcijā.

Jaunais, pēc skaita 21. dueta Sparks studijas darbs "Exotic Creatures Of The Deep" tikai 54. vietā, savukārt dziedošās aktrises Skārletas Johansones simpātiskais "Anywhere I Lay My Head" tikai 64. vietā.

Singlu konkurencē ārpus pirmā divdesmitnieka debitējuši dāņi Alphabeat ar "Ten Thousand Nights", The Fratellis ar "Mistress Mabel", The Zutons ar "Always right behind you" u.c.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu