Hjūstone: Mans bijušais vīrs mani emocionāli pazemoja

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

R&B dziedātāja Vitnija Hjūstone (Whitney Houston) Opras Vinfrijas (Oprah Winfrey) pirmdienas sarunu šovā atzinusi, ka viņas bijušais vīrs Bobijs Brauns (Bobby Brown) viņu emocionāli pazemoja.

Tāpat dziedātāja atzina, ka ir lietojusi narkotikas, tostarp kokaīnu un marihuānu. "Man bija tik daudz naudas un tik daudz iespēju iegūt to, ko vēlos," sacīja Hjūstone. "Es vairs nedomāju par dziedāšanu."

Pēc ilga pārtraukuma Hjūstone ir atgriezusies mūzikas pasaulē ar savu jauno albumu , kas tika izdots pagājušajā mēnesī. Atkal nonākot mediju uzmanības centrā, Opras Vinfrijas sarunu raidījumā "The Oprah Winfrey Show" dziedātāja pirmo reizi sniedza plašāku interviju pēdējo septiņu gadu laikā.

Runājot par savu laulību ar Bobiju Braunu, dziedātāja atklāja, ka viņas bijušais vīrs bija emocionāli vardarbīgs, tomēr fiziski viņu neaizskāra, izņemot vienu incidentu. "Reiz viņš mani iepļaukāja, taču es viņam iesitu pa galvu trīs reizes."

Hjūstone paskaidroja, ka viņu piesaistīja Brauna aizbildnieciskais raksturs un kontrole pār viņu attiecībām. "Mājās viņš lielā mērā bija tēvs, ļoti vīrišķīgs," sacīja mūziķe. "Viņš visu kontrolēja. Man tas patika. Kad viņš kaut ko teica, es klausījos. Man ļoti patika, ka ir kāds, kas mani kontrolē."

Tomēr šādām attiecībām bija arī savas ēnas puses. Kā atzina dziedātāja, reiz viņa sarīkoja vīram dzimšanas dienas ballīti, taču viņš burtiski viņai iespļāva sejā. To redzēja Hjūstones meita Bobija Kristīna, un dziedātāja par to bija ļoti nikna. Tāpat Brauns nereti mājās plēsa un svieda dažādas mantas.

Hjūstone atklāja, ka viņas aizraušanās ar kokaīnu un marihuānu kļuva smaga pēc viņas 1992.gada filmas "The Bodyguard" ("Miesassargs"), neilgi pēc tam, kad viņa apprecējās ar Braunu. "Viņš bija mana narkotika. Bez viņa es neko nedarīju. Viena pati es neapreibinājos. Mēs to darījām kopā. Mēs bijām partneri."

Hjūstone un Brauns izķīrās 2007.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu