Jaunais Brauna hits: "The Lost Symbol"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Leta/AFP

Visā pasaulē ar grandiozu vērienu tiek atklāta Dena Brauna jaunākā grāmata „The Lost Symbol”.

Šo romānu Dens Brauns rakstījis pēdējos piecus gadus un turējis stingrā slepenībā jebkādu ar to saistīto informāciju. Zināms vien tas, ka „The Lost Symbol” ir romāna „Da Vinči kods” turpinājums un tā galvenais varonis ir jau zināmais profesors Roberts Lengdons, kura gaitām interesenti var sekot līdzi Hārvardas simbolista oficiālajā mājaslapā www.robertlangdon.com.

Apgādam „Kontinents” ir ekskluzīvas tiesības tulkot un izdot šo romānu Latvijā. Tiek prognozēts, ka grāmata sasniegs lasītāju šā gada novembrī.

Dena Brauna faniem Latvijā jau šobrīd ir iespēja atsvaidzināt savas angļu valodas un simbolu zināšanas mājaslapā www.TheLostSymbol.com, kur var iepazīties ar grāmatas fragmentu un izspēlēt simbolu meklēšanas spēli.

Kritiķi paredz, ka romāns būs tikpat komerciāli veiksmīgs kā iepriekšējie Brauna darbi - "Angels and Demons" ("Eņģeļi un dēmoni") un "The Da Vinci Code" ("Da Vinči kods"), kas atzīts par visu laiku labāk pārdoto grāmatu pieaugušajiem.

Grāmata, kas veikalos tiek tirgota par 29,95 ASV dolāriem (14,4 latiem), internetā tiek pārdota ar 40% atlaidi. Par nepilniem desmit dolāriem (4,8 latiem) iespējams iegādāties arī romāna elektronisko versiju lasīšanai ar elektronisko grāmatu lasītāju "Kindle".

Gandrīz mēnesi pirms izdošanas romāns "The Lost Symbol" interneta veikala "Amazon.com" bestselleru topā jau atradās ceturtajā vietā. Grāmatas iepriekšpārdošanas apjoms pārsniedza vairāku citu jau iznākušu grāmatu pārdošanas apjomu, tostarp arī Stefānijas Meieres trešā romāna "Eclipse" ("Aptumsums") rādītājus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu