Seksīgā Mika Ozoliņa noslēpums un Nevarauskas skaudrā pašanalīze – žurnāls UNA oktobrī (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pārsteidzoši skaudra pašanalīze, gluži kā psihoterapeita kabinetā – tāda sarunā ar UNAs žurnālisti ir seriāla “UgunsGrēks” aktrise Kristīne Nevarauska, kura divu stundu garumā analizē savas šābrīža sajūtas un pārdzīvojumus, savu trīsdesmitgadnieces krīzi, mīlestību, šķiršanās sāpes, nepiepildītos sapņus un cerības par nākotni.

Savukārt intervija ar režisoru Miku Ozoliņu ir pilnīgs pretstats – viņš stāsta par noslēpumaino pēcgaršu pēc filmas “The Secret” un izmaiņām dzīvē, kas sekoja pēc tam. Ar kādu kaismīgu degsmi viņš runā par savu filmu, ar tikpat vīrišķīgu atturību – par mīļoto sievieti Agnesi Zeltiņu. Un viņa tonalitāte ir uz neticamu pozitīvismu iedvesmojoša.

Žurnālā UNA oktobrī lasi vēl

· Mendelsona maršs. Trešo, ceturto... reizi! Tagad nosodījuma objekts ir sievietes (vīriešiem to kaut kā piedod), kuras uzdrīkstas laulībā stāties trešo, ceturto, pat piekto reizi. Taču ar kādām tiesībām citi viņas nosoda? Visneizprotamākais ir tas, ka lielāko soģu lomās iejūtas citas sievietes... Tādos brīžos nāk prātā bībeliskais teiciens – lai met akmeni tas, kurš ir bez grēka! · Zanes Bukas neparastais dzīvesstāsts Zane ir uzaugusi bērnunamā. Tur viņai tika mainīts uzvārds, dzimšanas vieta un datums. Pateicoties audžumammai, Zane uzzināja, ka viņas īstā dzimšanas diena ir divus mēnešus agrāk, nekā tas rakstīts dzimšanas apliecībā. Viņa uzzināja arī īstās mātes vārdu un uzmeklēja viņu. Taču ikreiz, kad sarunā nonākam līdz viņai, Zane nespēj šo sievieti nosaukt par mammu. · Kad draudzene aizvilina vīru... Vīrietis nav nekāda aita, kuru varētu aizvilināt tur, kur ir zaļāka zālīte, bet, ja kāda draudzene vīrieti tomēr aizvilinājusi, tad vajag viņam atdot stafetes karodziņu un ļaut, lai viņš iet jo tālāk, jo labāk. · Aktrise uz čemodāniem Juta Vanaga trīs gadus bija Nacionālā teātra štata aktrise. Pārsteidzoša bija ziņa, ka viņa ir aizbraukusi uz Vāciju – lai sāktu visu no gala, atrastu un pierādītu sevi. · Vai tu esi melnajā sarakstā? Desmit darbinieku tipi, kas nepatīk ne priekšniekam, ne kolēģiem un var traucēt arī tev pašai. · Pošam auto aukstajai sezonai Kāzas · Kāzu stāstiņi – stāsta Binnija Ārberga, Ieva Puķe un Lāsma Baštika · Līgavas gaisīgais stils · Kā ģērbties, ja esi viešņa

Skaistums un veselība

· Ieraudzīt dzīvi tik skaidri – ko spēj paveikt lāzeroperācija. · Akcija “Topošās māmiņas pret krīzi” · Eksotisko valstu kosmētikas TOP produkti

Meklē žurnālu UNA preses tirdzniecības vietās jau šajā nedēļas nogalē!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu