Ušakovs apprecas trešo reizi! Līgavas kleita kā slāvu pasakā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

19. novembrī Rīgas Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrālē salaulājās Rīgas mērs Nils Ušakovs (38) un viņa izredzētā līgava Rīgas mēra biroja vadītāja Iveta Strautiņa (36).

Kāzu ceremonija norisinājās tuvāko radinieku un draugu lokā - Rīgas Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrālē. Līgava bija tērpusies klasiski baltā un īpaši greznā kāzu kleitā.

Ivetas kleita pat nedaudz atgādināja slāvu pasaku princeses tērpu, kura koptēlu paspilgtināja baltā kažokādas jaciņa.

Pēc ceremonijas pāris devās pie Brīvības pieminekļa, kur tradicionāli nolika ziedus. Šim brīdim liecinieki bija vairāki pilsētnieki un Rīgas viesi.

Iveta Strautiņa pēc precībām izvēlējās pieņemt divus uzvārdus Strautiņa-Ušakova.

Jau rakstījām, ka lai gan abu attiecības tika noliegtas un raksturotas tikai kā «darba attiecības», itin daudziem Rīgas domē tas sen neesot bijis noslēpums pat laikā, kad mēra kungs vēl bija precēts vīrs. Domes kuluāros tiek mēļots, ka šai kāzu slepenībai un steigai varot būt arī kāds priecīgs iemesls - Rīgas mērs beidzot kļūšot par tēti.

17.aprīlī Rīgas mērs Nils Ušakovs portālā «Facebook» bija publiskojis ziņu, ka viņa un Ļenas Ušakovas laulība ir izjukusi. «Mēs esam bijuši un paliekam ļoti tuvi draugi, patiesībā pat labākie draugi. Mēs daudz sazināmies. Mūs ļoti daudz kas vieno un vienos. Mēs pat esam vienas partijas biedri, bet mūsu attiecību formāts ir nedaudz mainījies. Tā notiek,» bija teikts Rīgas mēra paziņojumā viņa atbalstītājiem. Pāris apprecējās 2010. gada janvārī, bet jau pēc četriem gadiem bijušie mīlnieki iet katrs savu ceļu.

Iveta Strautiņa 1998. gada jūlijā apprecējās ar miljonāra Ivara Strautiņa dēlu Jāni. Šajā savienībā piedzina dēls Edgars.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu