"Cīņas klubā" uzvar Ivo Fomins (47)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pavasara sesiju noslēdzošajā televīzijas šovā "Cīņas klubs" gavilēja vēja dēls no Liepājas Ivo Fomins ar dziesmu "Mēs dzīvojam pasakā". Arī Ivo iegūst tiesības nākamā gada sākumā cīnīties par gada stiprākās dziesmas titulu "Cīņas kluba" superfinālā.

Ivo Fomins šova finālā pārspēja Māri Grigali un Ievu Kerēvicu, kas „Cīņas klubā” piedalījās ar dziesmu „Lietus lāses”.

Ivo Fomins fināla balsojumā saņēma punktu no tiesnešiem, draugiem.lv un skatītāju balsojuma. Ivo ir pirmais, kurš finālā pārliecinoši uzvar, gūstot visus trīs punktus.

„Fantastisks šovs! Patiesas emocijas, lieliski skatītāji! Sūtu kvēlu sveicienu un milzīgu paldies visiem skatītājiem un jo īpaši liepājniekiem,” priecīgs par uzvaru, saka Ivo Fomins. „Intars Busulis bija ļoti labs. Viņš ir pelnījis piedalīties šova lielajā finālā. Laiks vēl ir, un ceru, ka Intars vēl uzvarēs rudenī,” piebilst Ivo. Tāpat kā pirmo trīs šovu uzvarētāji, arī Ivo Fomins balvā ieguva ne vien simbolisko „Cīņas kluba” jostu, bet arī balvu no „Pioneer”, kas šoreiz bija mājas kinozāle, kā arī dāvanu karti no bāra restorāna mansarda „Sarkans”, kur notika „Cīņas klubs” dalībnieku un organizētāju pēcballīte.

Šovā piedalījās arī grupa Z-Scars ar dziesmu „Uz vienu dienu” un Intars Busulis „Brīvdiena”. Z-Scars pusfinālā zaudēja Mārim Grigalim un Ievai Kerēvicai, jo neguva pietiekami lielu atbalstu no skatītājiem. Savukārt otrā pusfinālā norisinājās ļoti atkraktīva un sīva cīņa starp Ivo Fominu un Intaru Busuli. Arī šajā divcīņā izšķirīgā bija skatītāju balss, un ar minimālu starpību pārāks bija Ivo Fomins.

Kā iepriekš ziņots, šogad šovā „Cīņas klubs” uzvarētāju nosaka trīs atsevišķu balsojumu summa – tiesnešu balsojums, balsojums portālā „Draugiem.lv” nedēļu pirms šova un skatītāju telefonbalsojums tiešraides laikā.

Atgādinām, ka TV šovā „Cīņas klubs” nokļūst katra mēneša četras vairāk balsu ieguvušās dziesmas no Radio SWH TOP20. Pirmie četri šovi ir aizvadīti, taču balsojums Radio SWH Top20 turpinās. Vasarā arī „Cīņas klubam” ir brīvdienas. Karstu jums visiem vasaru un tiekamies rudenī, kad atsāksies šova „Cīņas klubs” tiešraides.

“Cīņas kluba” ģenerālsponsors ir “OKarte”, atbalsta “Pioneer”. Organizē Latvijas Mūzikas kanāls, Radio SWH un LNT.

“Cīņas kluba” atkārtojumu, kā arī dalībnieku dziesmu videoversijas un videoklipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā un sadarbībā ar www.tv.lv arī interneta lapā www.lmk.lv.

Šova “Cīņas klubs” bildes var redzēt www.easyget.lv un www.tvnet.lv.

Komentāri (47)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu