78 gadus veca kundze vēsā mierā cilā 100 kg stieni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Širlija Veba ir 78 gadus veca kundze no Ilinoisas štata. Neraugoties uz pieklājīgo vecumu, viņa nodarbojas ar pauerliftingu un ir spēka pilna. Veba no grīdas bez īpašām problēmām spēj pacelt svara stieni ar 102 kilogramiem. Vienreizēji!

Sporta zāles apmeklēšanu pensionārei ieteica viņas mazmeita, kura bija noraizējusies par Vebas veselību, jo vecmāmiņa nevarēja tikt augšā pa kāpnēm. Šķiet, tagad viņai šādas problēmas ir pagātnē.

«Esmu nolēmusi turpināt trenēties,» ESPN citēta Veba. «Kad ierodos treniņu zālē un nodarbojos ar sportu, jūtos daudz labāk nekā līdz tam. Vienkārši ļoti labi jūtos. Lieliski!»

Vebas kundzei pieder Ilinoisas štata rekords savā vecuma grupā stieņa celšanā no grīdas. Viņas rekords ir pacelti 107,5 kilogrami. Uz trenažieru zāli Veba sāka iet pirms diviem gadiem un joprojām to dara divreiz nedēļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu