"Cīņas kluba" ringā Grigalis, "Z- Scars", Busulis un Fomins (54)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Televīzijas šova "Cīņas klubs" pavasara sezonas pēdējā cīņā svētdienas vakarā, 25. maijā, plkst. 21 LNT, LMK un Radio SWH tiešraidē sacentīsies televīzijas zvaigznes Māra Grigaļa un Ievas Kerēvicas jaunais duets, kā arī trīs Eirovīzijas dalībnieki - grupa "Z- Scars", Intars Busulis un Ivo Fomins.

Pirmā pusfināla cīņā ringā tiksies Grigalis un Kerēvica ar dziesmu „Lietus lāses” pret Andra Kiviča grupu „Z–Scars”, kas „Cīņas klubā” spēlēs savu jaunāko darbu „Uz vienu dienu”. Savukārt otrajā pusfinālā spēkiem mērosies Intars Busulis ar dziesmu „Brīvdiena” un Ivo Fomins ar hitu „Mēs dzīvojam pasakā”.

Pusfinālu uzvarētāji tiksies vakara finālā, kur tiks noskaidrots ceturtā „Cīņas kluba” uzvarētājs, kas nākamgad sacentīsies ar citiem šova laureātiem par gada stiprākās dziesmas titulu.

Superfinālistu pulkā jau ir iepriekšējo „Cīņas klubu” uzvarētāji: Dons ar dziesmu “Kolekcionārs”, grupa R.A.P. ar “Ej un meklē” un Aisha “Dziesma pustumsā”.

Šovu vada TV dīva Anna Lieckalniņa un labsirdīgais milzis Rūdolfs Reihs. Tiesnešu lomās darbojas Radio SWH dīdžeji Artis Volfs un Toms Grēviņš. Cīņas kluba” ģenerālsponsors ir “OKarte”, atbalsta “Pioneer”. Organizē Latvijas Mūzikas kanāls, Radio SWH un LNT.

“Cīņas kluba” atkārtojumus, kā arī dalībnieku dziesmu videoversijas un videoklipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā un sadarbībā ar www.tv.lv arī interneta lapā www.lmk.lv.

Komentāri (54)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu