"Borowa MC" koncertus iesildīs jauni un talantīgi latgaliešu mūziķi (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Populārās latgaliešu grupas "Borowa MC" koncertus Latgalē septembra otrajā pusē iesildīs jauni un talantīgi latgaliešu mūziķi - dziedātāja Aija Eriņa un grupa "Restauratori", informēja "Borowa MC" menedžeris Aivars Līpenītis.

Grupas "Borowa MC" koncertus Dagdā un Kārsavā iesildīs dziedātāja no Rēzeknes rajona Dricāniem Aija Eriņa, kas ieguvusi titulu "Latvijas talants 2008" un, atgriežoties no vokālajām studijām Londonā, patlaban kopā ar ģimeni piedalās televīzijas šovā "Dziedošās ģimenes".

Eriņa iesildīs publiku pirms grupas "Borowa MC" uzstāšanās, izpildot jau radiostacijās popularitāti iemantojušo dziesmu "Milžu cīņas", kā arī citas dziesmas, ko producējis pieprasītākais mūzikas producents Latvijā Gints Stankevičs.

Savukārt koncertos Preiļos un Varakļānos "Borowa MC" aicinājuši piebiedroties jauno latgaliešu rokgrupu "Restauratori" ar tās solistu Verneru Martinovu.

Kā ziņots, pirmais "Borowa MC" Latgales koncerttūres koncerts notiks 18.septembrī Dagdā. Grupas koncerts 19.septembrī notiks Kārsavā, 25.septembrī - Preiļos un 26.septembrī - Varakļānos.

Grupas koncerti notiks kultūras un tautas namos. Biļetes jau tagad ir nopērkamas koncertu norises vietās.

Koncertos grupa izpildīs jau zināmas un populāras dziesmas no trīs albumiem, kā arī iepazīstinās klausītājus ar jaunākās dziesmas "Bez tevis" koncerta versiju.

Populārā latgaliešu grupa koncertus sniegs pilnā sastāvā, kurā ietilpst Aigars Runčis, Ingars Gusāns, Guntra Kuzmina, Gints Stankevičs un Raitis Aukšmuksts.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu