Busulis "saķeras" ar Kiviču (27)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gatavojoties svētdienas, 25. maija, televīzijas šovam "Cīņas klubs", kas būs pēdējais pavasara sezonā, Intars Busulis atklājis, ka nebaidās no Kiviča dziesmām, bet vairāk no paša Kiviča, kurš atbildējis, ka labprāt redzētu Busuli sevi apliecinām ringā.

"Es nebaidos no Kiviča dziesmām, bet no viņa paša vairāk, jo kā mēs zinām - viņš ir ļoti liels dūru speciālists. Es arī, savukārt, kādreiz trenējos karatē, ar labiem sasniegumiem, neviena josta nebija, bet divus mēnešus nogāju. Turies, Andža," gatavojoties „Cīņas klubam” teica Intars Busulis.

Savukārt Kivičs uz to atbildēja: "Kas attiecas uz Intaru, jocīgi, bet mēs dzīvē nemaz neesam sapazinušies, bet es dzirdēju, ka viņš palaida muti par kaušanos un karate. Es ceru, ka viņš apliecinās savas spējas ringā tiešajā ēterā 25. maijā."

Busulis vēl atzinis, ka vairāk bīstas no muzikālas sacensības ar Māri Grigali un Ievu Kerēcu, jo ar viņiem cīņa varētu būt īpaši karsta.

Tiesa, lai Busulis tiktos ringā ar Grigali un Kerēvicu vai Kiviču, viņam jātiek finālā, jo vispirms viņam jāuzvar Ivo Fomina dziesma "Mēs dzīvojam pasakās".

Taču arī par to Busulis jau sagatavojis atbildi, sakot, ka viņam vienalga ar ko cīnīties, jo viņa izpildītais skaņdarbs ir labāks tādēļ, ka viņa grupā muzicē Kārlis Lācis, kurš esot ģeniāls dziesmu aranžētājs.

Savukārt Kivičs uzskata, ka Grigaļa un Kerēvicas gadījumā līdz boksam cīņa nenonāktu, jo ar cimdien esot grūti spēlēt ģitāru.

"Kompozīcija „Lietus lāses” ir jauka, plaša. Domāju, ka pateicoties tieši šim skaņdarbam Māri Grigali gaida spoža karjera Latvijas poproka biznesā un noteikti būs plaša Latvijas tūre un neskaitāmi albumi," uzskata Kivičs.

Māris Grigalis gan uzskata, ka Kivičs esot audzis vokālā ziņā un būšot sīvs konkurents, bet Intara Busuļa dziesma esot ļoti romantiska, turklāt Grigalis atzīstas, ka pazīst piecus mazus bērnus, kuri šo dziesmu jau zin no galvas.

„Mūsu dziesma „Lietus lāses” ir ar Ivara Kurpnieka vārdiem, tā ir ļoti labi saprotama. Mūsu galvenais uzdevums ir izbaudīt brīdi uz skatuves no pirmās nots līdz pēdējam vārdam,” teic Grigalis.

Šovu tiešraidē svētdienas vakarā plkst. 21 rādīs LNT, LMK un translēs Radio SWH. Cīņas kluba” ģenerālsponsors ir “OKarte”, atbalsta “Pioneer”. Organizē Latvijas Mūzikas kanāls, Radio SWH un LNT.

“Cīņas kluba” atkārtojumus, kā arī dalībnieku dziesmu videoversijas un videoklipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā un sadarbībā ar www.tv.lv arī interneta lapā www.lmk.lv.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu