Eltons Džons vēlas adoptēt ukraiņu bāreni (papildināts) (26)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Britu mūziķis Eltons Džons sestdien atklāja, ka vēlas adoptēt kādā bērnunamā Ukrainā sastapto 14 mēnešus veco bāreni Ļevu, kurš komponistam un dziedātājam gluži vai "nozadzis sirdi".

(papildinātas pēdējās divas rindkopas)

Ukrainu mūziķis apmeklēja paša vadītā AIDS labdarības fonda aktivitāšu ietvaros un uzstājās ar koncertu kādā bērnunamā. Vairāku tā iemītnieku vecāki miruši no AIDS.

Preses konferencē, kurā Džons uzstājās kopā ar savu 42 gadus veco partneri Deividu Fērnišu, viņiem uzdeva jautājumu, vai kādreiz ir domājuši par adopciju, uz ko Džons atbildēja, ka vēlētos adoptēt 14 mēnešus veco Ļevu.

"Es un Deivids vienmēr esam runājuši par adoptēšanu. Deivids vienmēr gribējis adoptēt bērnu, bet es vienmēr esmu teicis nē, jo man ir 62 gadi, turklāt ceļošanas un manas dzīves dēļ tas varbūt nebūtu godīgi pret bērnu," sacīja Džons. "Tomēr šodien, ieraugot Ļevu, - es ļoti gribētu viņu adoptēt."

"Es nezinu, kā mēs to izdarīsim, bet viņš ir nozadzis manu sirdi, un viņš ir nozadzis Deivida sirdi, un tas varētu būt brīnišķīgi, ja mums būtu [kopīga] māja," apliecināja mūziķis.

Viens no iemesliem, kāpēc mūziķis pārdomājis, ir arī nesenā viņa taustiņinstrumentālista Gaja Bebilona nāve.

"Tas salauza manu sirdi, jo viņš bija tik ģeniāls un jauns un viņam bija divi brīnišķīgi bērni," sacīja Džons. "Vai varētu būt vēl labāka iespēja, kā aizstāt kādu, ko esi zaudējis, ar kādu citu, kuram es varu dot nākotni."

Tomēr Ukrainas ģimenes, jaunatnes un sporta ministrs Jurijs Pavlenko pirmdien paskaidroja ziņu aģentūrai AP, ka, Eltonam Džonam neļaus adoptēt ukraiņu zēnu, jo lai adoptētu bērnu, topošajiem vecākiem jābūt precētiem un Ukrainā homoseksuāla savienība netiek atzīta par laulību.

Tāpat Pavlenko norādīja, ka Džons ir pārāk vecs. Dziedātājam ir 62 gadi, taču saskaņā ar Ukrainas likumdošanu gadu starpība starp adoptējamo un vecākiem nedrīkst būt lielāka par 45 gadiem.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu