"Prāta vētra" svin jaunās izlases iznākšanu (18)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Vakar grupa "Prāta vētra" sava jaunā labuma "Izlase 2000 - 2010" iznākšanu nosvinēja ar improvizētu nelielu akustisko koncertu tirdzniecības centrā "Spice", kur pulcējās arī prāvs klausītāju pulks, novēroja aģentūra LETA.

Grupas jaunā dziesmu albuma prezentācijā Renārs Kaupers atklāja, ka izlasē apkopotas aizvadītās desmitgades "Prāta vētras" labākās dziesmas, bez kurām grupa nebūtu iedomāja.

"Izlasē apkopotas pēdējās desmitgades dziesmas. Esam tik sena grupa, ka izdodam jau otro dziesmu izlasi, kurā apkopojam labākās desmitgades dziesmas,"

sacīja Kaupers.

No šodienas līdz decembrim tirdzniecības centrā pie Informācijas centra strādās arī "Prāta vētras" veikaliņš "Skapis", kurā plašā klāstā būs pieejama "Prāta vētras" produkcija - albumi, DVD un preces ar grupas simboliku par īpašām cenām. Kā atklāja Kaupers, veikaliņā būs atrodams arī jaunais produkts - gaisa atsvaidzinātājs automašīnām. Grupas dalībnieki arī ikdienā sola paviesoties "Skapī", lai tiktos ar pircējiem.

Albums "Izlase 2000 - 2010" ir loģisks turpinājums pirms desmit gadiem izdotajai "Izlasei 89 - 99", kurā tika iekļautas tās desmitgades "Prāta vētras" raksturīgākās dziesmas. Jaunajā albumā apkopotas 20 grupas klausītāju iemīļotas dziesmas, piemēram, "Rudens", "Skoļzkije uļici", "Maybe", "Plaukstas lieluma pavasaris" un citas, kā arī grupas jaunā dziesma "Gara diena". Albuma "Izlase 2000 - 2010" dizainā izmantotas holandiešu fotogrāfa un nu jau arī atzīta kino režisora Antona Korbijna fotogrāfijas.

"Prāta vētra" svin jaunās izlases iznākšanu
"Prāta vētra" svin jaunās izlases iznākšanu Foto: LETA

Koncerti Arēnā

Jaunā albuma iznākšanu grupa svinēs ar koncertu, kas 10.decembrī notiks "Arēnā Rīga". Ņemot vērā to, ka visas biļetes uz koncertu jau ir izpārdotas, grupas dalībnieki vakar pieņēmuši lēmumu rīkot papildkoncertu, kas "Arēnā Rīga" notiks 11.decembrī. Biļetes uz papildkoncertu tirdzniecībā nonāks pirmdien un būs pieejamas gan internetā "www.ekase.lv", gan arī tirdzniecības centrā "Spice".

Uz koncertu tiek pārdotas gan stāvvietas, gan arī sēdvietas, bet sēdvietu biļešu īpašnieki satraukušies, ka nevarēs koncertu kārtīgi izbaudīt, tikai sēžot. Kaupers, šos cilvēkus nomierinot, sacīja, ka "Arēnā Rīga" arī sēdošie koncerta viesi varēs celties kājās un dejot līdzi mūzikai. "Zinu, ka Minskā skatītāji, kuri koncerta laikā pieceļas no savas sēdvietas, tikpat ātri tiek apsēdināti atpakaļ. "Arēnā Rīga" tā nebūs - ja sēdētājs gribēs piecelties un dejot, tad viņš to varēs darīt," uzsvēra mūziķis.

Jau ziņots, ka pirms koncerta Rīgā grupa uzstāsies ārpus Latvijas. Novembrī "Prāta vētra" uzstāsies Tallinā un Helsinkos, bet decembra sākumā grupas koncerts notiks Viļņā. Savukārt septembrī grupa jau viesojās Krievijā, bet oktobra sākumā "Prāta vētra" Ķīnā uzstājās mūzikas festivālā "Modern Sky" un Lielbritānijā bija grupas "The Magic Numbers" īpašie koncerta viesi.

"Prāta vētra" svin jaunās izlases iznākšanu
"Prāta vētra" svin jaunās izlases iznākšanu Foto: LETA
Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu