Pasaules elpa karaliskajā «Četru Sezonu» aprīļa numurā!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.cetrassezonas.lv

Šomēnes esam divās valstīs un divās pasaules daļās vienlaicīgi – Apvienotajā Karalistē un Indijā! Lai arī sākumā varbūt šķiet, ka tām nav nekā kopīga, patiesībā ir gan. Aprīlis ir karalienes Elizabetes II jubilejas mēnesis, un Lielbritānijā Indijas virtuve ir lielā cieņā. Tad nu arī mēs ar vienu kāju esam Anglijā un izbaudām karalisku tējas pauzi, atklājam zilā siera burvību sāļās un saldās receptēs un baudām Anglijas iedvesmotus produktus, bet ar otru kāju esam Indijā.

Žurnālā atradīsi gardas Indijas virtuves receptes un košus mūsu redaktores stāstus par piedzīvoto Indijā, kā arī uzzināsi Tellicherry piparu audzēšanas «aizkulises». Bet visiem raibajiem pasaules piedzīvojumiem pa vidu ir arī mūsu pašu Latvija – šoreiz ciemojamies Bīriņu pilī un meklējam garšīgākos mārrutkus veikalu plauktos. Un, protams, aprīļa numurā atradīsi arī idejas un iedvesmu vieglām un vienkārši pagatavojamām ikdienas maltītēm un dažādiem kulinārajiem eksperimentiem virtuvē. Lai grezns un košs aprīlis!

Aprīļa žurnālā lasi:

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem;

  • Karaliskais zilais siers ar receptēm visām gaumēm;

  • Košās Indijas garšas;

  • Laipni lūgti uz tējas pauzi!;

  • Tellicherry piparu dzimtenē;

  • Incredible India;

  • Bīriņu pils šarms «Izgaršo Latviju!» ietvaros;

  • Klasisko galda mārrutku degustācija;

  • «Jaunieši virtuvē» ar piparotām receptēm;

  • No sāļa līdz saldam – dažādi gardi kārtojumi;

  • Receptes bez olām;

  • Receptes tavām darba dienām.

Par to visu un vēl vairāk – četrdesmit pirmajā žurnāla «Četras Sezonas» numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls «Četras Sezonas» runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.

Cena 3,49 eur.

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
Abonē www.cetrassezonas.lv (3, 6, 9 mēnešiem), www.acd.lv (1, 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem) un www.pasts.lv (1‒12 mēnešiem)!

Gada abonements - 29,98 EUR (pērkot 43,88 EUR).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu