Skopākās un izšķērdīgākās Holivudas zvaigznes (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr Photostream

Kas vēl labāk var raksturot cilvēka skopumu vai izšķērdību, ja ne atstātā dzeramnauda viesmīlim? Pēc šāda principa slavenību topu ir sastādījuši vairāki Amerikas populārāko izdevumu žurnālisti.

Visizšķērdīgākais vai, pieklājīgāk nodēvējot, visdevīgākais izrādījās Holivudas aktieris Džonijs Deps, kurš oficiantiem dzeramnaudā atstājot summu, kas ir analoga konkrētajai rēķina summai. Otrajā vietā ir seksīgā futbola zvaigzne, Džordžio Armani reklāmas seja Deivids Bekhems, bet trešajā – aktieris Čārlijs Šīns. Kā redzam "Izšķērdīgāko zvaigžņu topā", savu vietu ieņem arī ASV prezidents Baraks Obama.

Izšķērdīgo slavenību TOP 10

1. Aktieris Džonijs Deps 2. Futbolists Deivids Bekhems 3. Aktieris Čārlijs Šīns 4. Restlinga zvaigzne Halks Hogans 5. Komiķis Drjū Kerijs 6. Aktieris Rasels Krovs 7. Aktrise Drū Berimora 8. Aktieris Bils Murejs 9. ASV prezidents Baraks Obama 10. Komiķis Dens Ekroids

Skopās zvaigznes

Visskopākās zvaigznes titulu iemantojis komēdiju žanra aktieris Džeremijs Paivens. Dzeramnaudās viņš atstāj vien savu filmu flaijerus vai autogrāfus. Arī skandalozā popzvaigzne Britnija Spīrsa ir gaužām "taupīga", jo gandrīz ne reizes nav piefiksēts gadījums, kad zvaigzne atstāj pieklājīgu dzeramnaudu. Pēc žurnālistu domām, trešo skopuļa vietu ieņem r`n`b zvaigzne Ašers, kurš uzskatāma par vienu no vislabāk apmaksātajiem Amerikas mūziķiem. Pārsteigumu, iespējams, sagādāja arī fakts, ka Madonna ieņem piekto topa vietu dzeramnaudu reitingos.

Skopāko slavenību

TOP 10

1. Komiķis Džeremijs Paivens 2. Popzvaigzne Britnija Spīrsa 3. R"N"B zvaigzne Ašers 4. Golferis Taigers Vuds 5. Popkaraliene Madonna 6. Aktrise Kristena Dansta 7. TV zvaigzne Bils Kosbijs 8. Restlinga zvaigzne, aktieris Dveins "Klints" ("The Rock") Džonsons 9. Mūziķis Miks Džegers 10. TV seja Reičela Reja

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu