Apskati slavenības, kuras audzina adoptētus bērnus, bet to skaļi neafišē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Novembris ir cieņas mēnesis ikvienam, kurš ir adoptējis kādu bērnu un devis tam ģimeni. Apskati slavenības, kuras audzina adoptētus bērnus, bet to skaļi neafišē.

Foto: Reuters/Scanpix

Kristīna Deivisa, filmējoties seriālā «Sekss un lielpilsēta» Šarlotes lomā, izjuta, kā tas ir - dot bērnam mājas, tāpēc arī reālajā dzīvē nespēja atturēties un 2011.gadā adoptēja meitiņu Gemmu Rozi.

Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Denīze Ričardsa audzina divas meitas no laulības ar aktieri Čārliju Šīnu, bet 2011.gadā kļuva par māmiņu Eloīzai Džoni. Aktrise stāsta, ka daudzi uzskata - ja slavenība izdomā adoptēt bērnu, tas aizņem vienu dienu, tā nav patiesība, Eloīzai bija jāgaida divi gadi, līdz viņa varēja doties pie Denīzes.

Foto: Reuters/Scanpix

Aktieris Hjū Džekmens un viņa sieva audzina divus adoptētus bērnus. Kā saka Hjū, pirms izvēlējās īstos bērnus, viņi apskatīja fotogrāfijas kastītē, kurā to bija visvairāk. Izrādās, cilvēki nevēlas adoptēt samiksētu rasu bērnus.

Foto: TT NYHETSBYRN

Mega Raiena audzina savu miesīgo meitu, bet 2006.gadā, apmeklējot Ķīnu, viņa ieraudzīja un iemīlējās puisēnā, kuru nu sauc par savu dēlu.

Foto: Reuters/Scanpix

Dziedātāja Šerila Krova audzina divus adoptētus dēlus un stāsta, ka adoptācija ir grūts process, jo tu gatavojies uzņemt ģimenē bērniņu, bet māte pārdomā. Pēc laika gatavojies uzņemt ģimenē citu bērniņu, tam kas notiek, gaidīšana bez jebkādas izvēles ir smagākais, kas var notikt.

Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Šārona Stouna pēdējo vienpadsmit gadu laikā ir adoptējusi trīs dēlus un apsver pat iespēju adoptēt vēl vienu bērnu.

Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Džeimija Lī Kērtisa un viņas vīrs audzina adoptētu dēlu un meitu, aktrise par adoptācijas procesu ir pat uzrakstījusi grāmatu.

Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Diāna Kītone adoptēja dēlu un meitu pēc piecdesmit gadu sasniegšanas un beidzot saprot, ko tas nozīmē - dot, ne tikai ņemt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu