"Baltijas pērle" rīkos nakts seansu (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Leta/AFP

Starptautiskais kino festivāls "Baltijas pērle" jau tradicionāli festivālā piedāvās nakts seansu, kas notiks šonakt plkst. 24 Rīgas Kongresu nama Lielajā zālē, žurnālistus informēja festivāla ģenerāldirektore Marina Lipčenko.

Nakts seansa laikā skatītāji varēs noskatīties trīs filmas, un tas sāksies ar vienu no intriģējošākajiem un gaidītākajiem sezonas kinodarbiem - Pītera Grīneveja filmas "Naktssardze" pirmizrādi, bet pēc tam sekos francūža Kristofa Onorē darbs "Daiļava".

Kino nakts seansa noslēgumā skatītājiem būs iespēja noskatīties bulgāru režisora Javora Gardeva filmu "Dzifts", kas bija Maskavas kinofestivāla sensācija, saņēma daudzas balvas un pat tika nominēta "Oskaram".

Kā ziņots, starptautiskais kinofestivāls "Baltijas pērle" Rīgā notiek no 10. līdz 20. septembrim, kopumā piedāvājot ap 50 filmu, kas būs sadalītas vairākās programmās.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu