Dzintaru koncertzālē Jolantas Gulbes koncerts (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kompānija "Stefany Show Business" šovasar piedāvā aizraujošu džeza mūzikas koncertu "Jazz Dzintari" ar Jolantas Gulbes un grupas RMB uzstāšanos Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā 16. jūnijā plkst. 19:30.

Koncerts "Jazz Dzintari" būs īsti svētki kvalitatīvas džeza mūzikas cienītājiem! Koncerta pirmajā daļā uzstāsies džeza grupa RMB (Raimonds Macats Band) – Jolanta Gulbe, Raimonds Macats, Aivars Hermanis, Andris Buiķis, Oskars Sproģis un Deniss Paškēvičs. Skanēs arī komponista Raimonda Macata instrumentālie skaņdarbi par džeza tēmu. Bet otrajā daļā ar izsmalcinātu džeza mūziku un savu bossa nova programmu – dziesmām portugāļu un angļu valodās priecēs Jolanta Gulbe un viņas pavadošais sastāvs.

Jolanta Gulbe ir viena no profesionālākajām un eksotiskākajām latviešu dziedātājām ar spēcīgu, tembrāli bagātu balsi.

Apguvusi gan akadēmisko dziedāšanu, gan soul un latin jazz dziedāšanas manieri, viņa ir viena no retajām bossa nova stila mūzikas izpildītājām Latvijā. Tieši bossa nova (tulkojumā – jaunais bass/ritms) ir viens no Jolantas iemīļotājiem mūzikas stiliem, kura izcelsme meklējama Brazīlijā un tas radies kā pilnīgi jauns stils pagājušā gadsimta 60. gados Amerikā. Jolanta Gulbe sadarbojusies ar vadošajiem Latvijas populārās mūzikas izpildītājiem un autoriem, un pašreiz koncertē apvienībā ar Aivaru Hermani (ģitāra), Raimondu Macatu (taustiņi), Oskaru Sproģi (basģitāra) un Andri Buiķi (bungas).

Dažādu mūzikas kolektīvu sastāvos uzstājusies ASV, Kanādas, Izraēlas, Krievijas un Baltijas valstu lielākajās koncertzālēs. Darbojusies kā vokālā pedagoģe TV5 realitātes šovā „Talantu fabrika” un Arņa Medņa popmūzikas studijas. Biļetes uz "Jazz Dzintari" koncertu Dzintaru koncertzālē 16. jūnijā var iegādāties Biļešu paradīzes un Dzintaru koncertzāles kasēs un http://www.bilesuparadize.lv.

Cenas zālē – no 5 līdz 25 latiem.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu