Daugavpilī atklās modernu kinozāli (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

21.oktobrī plkst.19 kinoteātrī "Silver Screen" (Cietokšņa ielā 60), Daugavpilī, notiks pirmās digitālās 4K kinozāles atklāšana Baltijā, informē "Sabiedrisko attiecību aģentūra PR Stils" pārstāvis.

Kā informē kinoteātra pārstāvji, pateicoties sadarbībai ar kompāniju "Sony", kas ir piegādājusi pirmo 4K kinoteātra projektoru Baltijā, "Silver Screen" kinoteātris Daugavpilī iegūs 3D un pasaulē asākos kinoteātra attēlus.

"Esam izvēlējušies 4K tehnoloģiju, jo tā nodrošina auditorijai optimālu attēla kvalitāti. 4K attēls ir tikpat ass, kā skatoties caur logu, turklāt kopā ar to kinoteātrī ieviešam 3D.

" saka Valters Veidemanis, "New Europe Cinemas" kinoteātru vadītājs, kas ir "Silver Screen" kinoteātra operators.

Nākotnē svarīga loma būs 3D satura demonstrācijai un digitalizācijai. Ieguldot 3D un 4K, Daugavpils kinoteātris ir sagatavots nākotnes izklaidei.

Tehnoloģiju ieviesīs kinoteātra lielākajā zālē, kur ir vietas 323 cilvēkiem, un ekrāns būs apmēram 16 metrus plats.

"Solis 4K digitālajā kino un 3D dod kinoteātrim lielu tehnoloģisko pārsvaru, salīdzinot ar konkurentiem. Sony 4K ir realitātei tuvākais, ko iespējams skatīties uz kino ekrāna. Kino apmeklētāji gaida no kinoteātra apmeklējuma vairāk, nekā no televīzijas skatīšanās savā dzīvojamajā istabā, un to arī saņems ar 4K," saka Tore Mortensens, "Sony Professional Nordic" digitālo kinoteātru nodaļas vadītājs.

Daugavpilī atklās mopdernu kinozāli
Daugavpilī atklās mopdernu kinozāli Foto: publicitātes
Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu