Osbornu ģimenes realitātes šovs atgriezīsies VH1

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Telekanālā VH1 tiks demonstrētas jaunas realitātes šova «The Osbournes» sērijas, vēsta kino industrijas žurnāls «The Hollywood Reporter». Šovā attēlota britu rokmūziķa Ozija Osborna un viņa ģimenes ikdienas dzīve. Pārraide, kas noslēdzās pirms gandrīz desmit gadiem, tika demonstrēta mūzikas telekanālā MTV.

Tagad kanāls VH1 risina pārrunas par sešu līdz astoņu jaunu sēriju uzņemšanu.

Realitātes šovs «The Osbournes» sākās 2002. gadā un ilga četras sezonas. Tas ieguva «Emmy» balvu kā izcils realitātes seriāls, un tā pirmā sezona tolaik bija skatītākā MTV vēsturē.

2009. gadā telekanāls «Fox» uzņēma jaunu šova versiju «Osbournes Reloaded», taču tā zemās skatītāju intereses dēļ tika atcelta uzreiz pēc pirmās sērijas izrādīšanas.

Realitātes šovs palīdzēja Osborna sievai Šāronai, meitai Kellijai un dēlam Džekam uzsākt veiksmīgas karjeras izklaides biznesā. Šārona kopš 2010. gada vada telekanāla CBS raidījumu «The Talk», kā arī bijusi dziedāšanas šova «The X Factor» žūrijā.

Kellija ir viena no modes raidījuma «Fashion Police» veidotājām. 2009.gadā viņa ieguva trešo vietu telekanāla ABC dejošanas šovā «Dancing With the Stars».

Savukārt Džeks filmējies vairākos realitātes šovos, tostarp «Alpha Dogs», «Jack Osbourne: Adrenaline Junkie» un «Saving Planet Earth».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu