Šarlote Geinsbūra un Beks ieraksta albumu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Franču dziesminieka Serža Geinsbūra (1928–1991) un Džeinas Birkinas meita Šarlote Geinsbūra (Charlotte Gainsbourg) savu jauno studijas albumu ieraksta kopā ar Beku (Beck).

Plati, kas sauksies "IRM", iecerēts laist klajā 2010.gada janvārī. Sākotnēji slavenais mūzikas hameleons Beks Hansens pieaicināts kā topošā albuma producents, taču ar laiku Beka un Šarlotes sadarbība progresēja un Beks kļuvis gan par producentu, gan dziesmu un tekstu līdzautoru, gan skaņu inženieri.

"Es sacerēju dažas dziesmas, turot viņu prātā, taču, kad sākām kopā pavadīt vairāk laika, sapratu virzienu, kurā Šarlote vēlas doties," komentē Beks. "Nonākot studijā, pavērās pavisam jaunas iespējas."

Pati Šarlote Geinsbūra pasaulē vairāk pazīstama kā lieliska aktrise ("21 grams", "The Science of Sleep", "Antichrist"). Mūzikas pasaulē savukārt debitējusi 13 gadu vecumā, kad kopā ar tēvu tika izdots jaunās dziedātājas pirmais oficiālais skaņu ieraksts "Charlotte For Ever", kas vienlaikus bija arī filmas ar tādu pašu nosaukumu skaņu celiņš. Vēlāk Šarlote nav vairs īpaši centusies iekarot popmūzikas pasauli, tikai vēlāk epizodiski tika ierakstīti dažādi muzikāli projekti: sadarbība ar franču dziesminieku Etjēnu Dahu (Etienne Daho), Badly Drawn Boy un Madonnu, mūzika kino u.tml.

Atgādinām, ka iepriekšējo (pēc skaita tikai otro) Šarlotes plati - 2006.gada producējis franču duets Air.

Izdošanas datums 18.01.2010.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu