"Radio 101" ētera personību joki (85)

Kaspars Zaviļeiskis
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nesen publicējām Saeimā esošo partiju deputātu jokus. Rezultāts patīkami pārsteidza, tādēļ turpinām šo sēriju un šoreiz pienācis laiks radio personību simts un viena joka devai. Brīdinājums vecākiem - šajā garadarbā atrodama arī necenzēta lirika!

Egons Reiters

Foto: publicitātes
vakaru es nospēlēju ar diviem tā laika pirmajiem kompaktdisku atskaņotājiem – ar tiem, kuriem ir gaismas mūzika pie tumbiņām!!!

Rezumē: lietām un notikumiem ir jēga, ja tie ir neaizmirstami, un šī bija neaizmirstama spēle!

Toms Grēviņš

Foto: publicitātes


Artis Volfs

Foto: publicitātes


Kārlis Dagilis

Foto: publicitātes

- Klausies, kur tu biji ielīdis, mēs tevi nekur nevarējām atrast?

- Skapī skatījāties?

- Jā.

- Slotas kātu redzējāt?

- Nu, jā.

- Aiz tā arī biju noslēpies!

Gustavs Terzens

Foto: publicitātes

Pārdevējs visu kārtīgi pieraksta un nosūta uz ražošanu. Pēc nedēļas jaunā ūdensgulta ir gatava un tiek uzstādīta jaunkrieva mājās. Kad viss pabeigts, krievs ielien savā jaunajā pēlī un ņemas pētīt zemūdens dzīvi. Kad no sajūsmas un bagātīgās zemūdens dzīves vērojumiem seja jau atplaukusi apcerīgā smaidā, pēkšņi ūdensgultas pašā apakšā parādās akvalangists. Ložņā, ķer zivis, lien zemūdens alās. Vārdu sakot, uzvedas tīri brīvi. Jaunkrievs dusmīgs pielec kājās, skraida apkārt gultai, klauvē, bet akvalangists nereaģē. Jaunkrievs sāk uz viņu bļaut: "Ti kto, sovsem strah poķerjal, kuda prjoš s svojei harpunoi, a nuka sje..l ot sjuda, mne že tut spaķ! Ti kto takoi voobšče! Ei, kak slišno, ribalov hre...ij! Ti kto, ja sprašivaju!?"

Akvalangists uz pēdējo jaunkrieva bļāvienu lēnām pagriežas, noliek harpūnu un lēnā, nogurušā, cilvēcīgā balsī atbild:

"Kto, kto... Ja Kusto!"

Eduards Švāns

Foto: publicitātes
Komentāri (85)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu