Adele britu albumu topa 1. vietā jau 11. nedēļu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Lielbritānijas albumu topā nu jau 11. nedēļu pirmajā vietā atrodas Adele ar savu dižpārdokli «25», ziņo «nme.com». Arī singlu topā bez izmaiņām - otro nedēļu pēc kārtas līderis ir Maika Pouzera (Mike Posner) dziesmas «I Took A Pill In Ibiza» (Universal Island) remikss.

Adelei izdevās aizšķērsot ceļu Mančestras roka veterāniem «James», kuri 18. martā laida klajā jau četrpadsmito studijas albumu «Girl at the End of the World». Jaunais solista Tima Būta (Tim Booth) un kompānijas albums seko 2014. gada ierakstam «La Petite Mort», un to producējis Makss Dingels (Max Dingel), kas strādājis ar «The Killers» un «Muse».

Ierakstam savu maģisko pirkstu pielicis arī ambientās mūzikas tēvs Braiens Īno (Brian Eno), ar kuru grupa sadarbojās arī tālajā 1993. gadā, ierakstot savu eksperimentālo albumu «Wah Wah».

3. vietā Džastina Bībera «Purpose» (Def Jam/Universal), vietu zemāk Džeses Glinas (Jess Glynne) debijas plate «I Cry When I Laugh» (Atlantic/Warner Music), bet top 5 noslēdz vēl viens jaunums - Igija Popa «Post Pop Depression» (Caroline/Universal).

Šis ir pankroka krusttēva pirmais top10 panākums britu topā visā viņa karjeras laikā.

Deju mūzikas duets «Underworld» startējis 10. vietā ar «Barbara Barbara We Face A Shining Future» (Smith Hyde/Caroline/Universal).

Deju roka veterāni «Primal Scream» ar «Chaosmosis» (skat. recenziju) diemžēl tikai 12. vietā.

«No Doubt» solistes Gvenas Stefani trešais soloalbums - šķiršanās sāpju un jaunas mīlestības atrašanas kaleidoskops «This Is What The Truth Feels Like» (Interscope/Universal) - numur 14.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu