Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Top5: Slavenības ar seksīgākajiem (lielākajiem) dibeniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«I'm bringing booty back, Go ahead and tell them skinny bitches that» («Es atgriežu modē lielu dibenu, ej un pasaki to tievajām ku..ēm») - tiek dziedāts šā brīža aktuālajā dziesmā «All About That Bass». Nudien, mūzikas industrija (ne tikai, kā apliecina Kimas Kardašjanas pēdējā fotosesija) pēdējā laikā ir apsēsta ar lielām pēcpusēm. Lieli dupši ir modē! Arī tverkinga fenomens (dibena kratīšana) ir pārņēmis internetu, un teju katrā otrajā popmūzikas klipā kamera mums parāda, cik lielas pēcpuses īpašniece ir dziedātāja.

 
Dženifera Lopesa
Dženifera Lopesa Foto: publicitātes

Dženifera Lopesa

Dženifera Lopesa bija viena no pirmajām, kura popkultūrā ienesa «lielās pēcpuses» fenomenu.

Foto: Ekrānuzņēmums
 
Foto: Instagram

Igija Azelia

Austrāliešu reperes Igijas Azelias (24) iespaidīgie dibenvaigi plašāku ievērību guva, pateicoties videoklipam «Booty», kurā repere redzama kopā ar augstāk minēto Dženiferu.

 
Foto: Instagram

CoCo

Repera «Ice-T» sieva Nicole «Coco» Austin ir īpaši lepna par savu dupsi. Ja piesekosi Koko «Instagram» profilam, sapratīsi, kāpēc!

Foto: publicitātes
 
Foto: Instagram

Nikija Mināža

Nikija Mināža arīdzan laiku pa laikam sociālajos tīklos dalās ar savas pēcpuses foto. Jaunajā klipā «Anaconda» dibena eksponēšana sasniegusi vēl neredzētas mākslinieciskas virsotnes.

 
Foto: Instagram

Kima Kardašjana

Nule publicētais sensacionālais žurnāla «Paper» vāks ar ieeļļoto slavenības Kimas Kardašjanas (Kim Kardashian) kailo pēcpusi radījis pamatīgu rezonansi. Ko tur liegties. Tieši tāpēc jau arī tapis šis top5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu