Blur apstiprina iespējamo apvienošanos (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc nedēļu ilgām baumām un spekulācijām britu medijos 90. gadu britpopa pionieru Blur dalībnieki apstiprinājuši, ka gada nogalē (novembrī) dosies studijā ierakstīt jaunu albumu.

Grupas bundzinieks Deivs Rauntrijs (Dave Rowntree) izdevumam «The Independent» atklājis, ka sākumā tiks ierakstīti daži demo, dažas dzīvās sesijas, lai rastos pilnīga pārliecība par šāda jauna projekta nepieciešamību.

«Mēs studijā pavadīsim vienu nedēļu un tad skatīsimies, kas būs sanācis,» viņš komentē. «Mēs iemērksim ūdenī tikai pirkstu galiņus, vēl neesam pieņēmuši galīgo lēmumu, tad jau redzēsim, vai radošā dzirksts būs tur, kur tai jābūt.»

Kaut arī Rauntrijs neapstiprināja, ka atlikušajiem trīs dalībniekiem pievienosies arī pamatsastāva ģitārists un nu jau solomākslinieks Greiems Koksons (Graham Coxon), kas 2002. gadā pameta «Blur», taču basģitārists Alekss Džeimss (Alex James) esot apgalvojis, ka Koksons labprāt iesaistītos jaunā albuma ierakstā.

«Es tiešām no sirds ceru, ka notiks pilna atkalapvienošanās, taču es neredzu jēgu to darīt, ja kāds no mums to īsti nevēlas,» komentē Džeimss, kas pēdējā laikā pievērsis uzmanību siera taisīšanai. «Es ceru, ka tas notiks, kaut arī nekas nav iekalts akmenī.»

Kopš «Blur» pajukuši, grupas dalībnieki katrs pievērsušies saviem soloprojektiem, no kuriem vislielāko ievērību guvis Deimons Olbārns (Damon Albarn), kas izveidoja ansambļus Gorillaz un The Good, The Bad and The Queen.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu