Foto: Apskati pasaulē skaistāko meitenīti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Maziņa un necerēti skaista! Sešus gadus vecā modele Kristīna Pimenova par modeli strādā jau no četru gadu vecuma un savā vecuma grupā ir pielīdzināma topmodelei.

Kristīnas mamma pirms grūtniecības strādāja kā modele un, piedzimstot meitai, darīja visu, lai radītu meitenē vēlmi sekot modei un interesēties par to. Par laimi mammai, viņai piedzima necerēti skaists bērns, kuru uzreiz vēlējās iegūt pasaules vadošās modeļu aģentūras.

Pati māte pēc dzemdībām nevarēja atgriezties modeles darbā, jo nespēja atgūt vajadzīgās auguma proporcijas, tāpēc visas savas ieceres un sapņus saista ar meitu.

Ar meitenes skaistumu tiek apžilbināti arī žurnālu īpašnieki, meitene jau ir bijusi uz žurnāla «Vogue» vāka, tāpat viņa jau ir demonstrējusi zīmolu «Roberto Cavalli» un «Benetton» apģērbus.

Meitenei tiek paredzēta spoža nākotne modes biznesā, to meitene pierāda jau tagad, pelnot vairāk naudas nekā viņas vecāki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu