Doom metal grupa Frailty prezentēs albumu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas debijas albumu "Lost Lifeless Lights" izdevusi un pasaulē izplata Krievijas ierakstu kompānija "Solitude Productions", savukārt ekskluzīvo Latvijas versiju sarūpējusi izdevniecība "P3LICAN"!

Frailty – eksperimentāla doom / death metal grupa savas gaitas sākusi 2003. gadā; meklējot savu stilu, grupa skanējumā apvienojusi elementus no death un black metal ar majestātisku un smagu funeral doom skaņu, sasniedzot interesantu rezultātu: grupas mūzika ir melodiska, brutāla un skaudra izmisuma pilna vienlaikus.

Audio:

Tekstos skarti zemapziņas un dvēseles pārdzīvojumi, nāve, izmisums, skumjas, sāpes, tukšums un ... vājprāts. Koncertos Frailty ir pierādījuši sevi kā enerģisku un emocionāli piesātinātu grupu.

Grupas panākumu atslēga daļēji slēpjas koncertos – emocionāli skumjais, aizkustinošais melodiskums un metāliski graujošais skaņas mūris.

Pēc lieliskās publikas reakcijas pagājušā gada "Metalshow open air" festivālā grupa sniegusi vairākus pārliecinošus koncertus – kopā ar "Soundarcade", "Heaven Grey" Rīgā, Lietuvā, iesildot itāļu "gothic metal" leģendas "Novembre", Maskavā – kā galvenā grupa "Doomsday" festivālā, albuma prezentācija arīdzan notika Maskavā, starptautiska "doom metal" mūzikas festivāla ietvaros, kopā ar "doom metal" žanra leģendām – Esoteric (Lielbritānija), Worship (Vācija), Swallow The Sun (Somija), Comatose Vigil (Krievija).

Tuvākie albuma prezentācijas koncerti

10.maijā – Daugavpilī, klubā „Čerepovo” Intricate, Bloodstone, Masquarace, Frailty

16.maijā – Rīgā, klubā „Melnā piektdiena” The Black Tea, Tesa, Vic Anselmo, Year Zero, Bloodstone, Frailty un viesi no Somijas – Dark The Suns 17.maijā – Cēsīs, klubā „Fono” Frailty, Preternatural, Dark The Suns

7.jūnijā – Liepājā, „Fontaine Palace” Vic Anselmo, Soundarcade, Frailty 11.-12.jūlijā Blomē, Metalshow Open Air festivālā

Pēc mazas pauzes sekos minitūre Vācijā un Austrijā, albuma prezentācijas punkts būšot koncerts Sanktpēterburgā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu