Ļoti īpaša ballīte ļoti īpašiem cilvēkiem – "Kwadrat Concept 2"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 16.maijā, klubā "Essential" notiks jau otrais "Kwadrat Concept" sērijas pasākums.

"Kwadrat Concept" idejiskais tēvs un iniciators ir kluba "Essential" rezidents Kaspar Kondrat, kurš, veidojot un attīstot savu pasākumu zīmolu, necenšas pārsteigt ar pārlieku sarežģītu "ideoloģiju", bet piedāvā auditorijai baudīt vairāk nekā 12 dažādu pašmāju un ārzemju mākslinieku sniegumu vienas nakts ietvaros, kā arī sniedz iespēju kluba apmeklētājiem pasākuma laikā bez maksas savā īpašumā iegūt šo dīdžeju un producentu jaunākos albumus, singlus vai mix CD.

"Kwadrat Concept" savā ziņā ir Kaspara muzikālās domāšanas atspulgs, kurā viņš aicinājis piedalīties savus draugus - pazīstamākos Latvijas diskžokejus, kā arī vairākus viesus no citām Baltijas un Eiropas valstīm.

"Kwadrat Concept 2" notiks vienlaikus divās kluba "Essential" zālēs – Mainfloor un Pink Room.

Uz kluba lielās skatuves šoreiz kāps nepārspētie Rulers Of The Deep no Igaunijas, producents Ee-sma no Itālijas, Dave Gardner no Londonas, kā arī pašmāju DJ Norsky un DJ Dep. Uz Mainfloor skatuves uzstāsies arī pats Kaspar Kondrat kopā ar savu kolēģi, kluba rezidentu Aldee. Arī pasākuma otrajā zālē – Pink Room - nakts solās būt karsta. Šeit valdīs absolūti pozitīva house atmosfēra, par kuru rūpēsies Dave Storm no Igaunijas, Flyingmice & DJ Crash ar vokālajiem priekšnesumiem no Catherine un Davis Kolbergs (Metgroove Records), Mr.Swan, DJ Pols un DJ wOW.

Gandrīz visi pasākumā iesaistītie mākslinieki dāvās apmeklētājiem ne tikai lieliski pavadītu vakaru, bet arī savus ierakstus. Kaspar Kondrat prezentēs savu jaunāko Mix CD ar nosaukumu Conception2.

Pasākumu vizuāli izdaiļos VJ REE īpaši šim pasākumam un katram māksliniekam sagatavotais videomateriāls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu