Eltons Džons: Šodienas dziesmu autori ir briesmīgi (18)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Angļu mūziķis Eltons Džons (Elton John) kādā otrdien publicētā intervijā atzinis, ka, pēc viņa domām, šodienas dziesmu autori "ir visai briesmīgi", popmūzika ir neinteresanta, bet tādi realitātes šovi kā "American Idol" - garlaicīgi.

Sarunā ar žurnālu "Radio Times" 63 gadus vecais dziedātājs piebildis, ka, ātri iegūstot slavu talantu šovos, nevar kļūt par īstu zvaigzni. "Ir svarīgi, lai popzvaigznes pašas rakstītu savas dziesmas, lai tās nebūtu neviena varā," uzsvēra Džons, kas ir viens no visu laiku veiksmīgākajiem popmūziķiem. "Dziesmu autori šodien ir visai briesmīgi, tāpēc arī viss izklausās vienādi. Mūsdienu pops nav pārāk iedvesmojošs."

"Es neesmu talantu šovu fans. Mani aicināja būt par tiesnesi [šovā] "American Idol". Es to nevarētu, jo nespētu nevienu apspļaudīt,"

atzina Džons.

Mūziķis piebilda, ka, lai arī Saimons Kauels savos šovos ir atradis dažus talantus, "vienīgais veids, kā turpināt karjeru, ir smagi strādāt mazos (..) klubos. Es biju grupā 17 gadu vecumā, rakstīju dziesmas kopā ar Bērniju Topinu, taču pirmie panākumi parādījās tikai pēc sešiem gadiem smaga darba, sarūgtinājuma un arī lieliskiem brīžiem."

"Televīzija tevi vienā mirklī aizšauj līdz zvaigznēm, taču tad tev ir jāatkāpjas, kas ir smagi," uzsvēra dziedātājs. "Sūzana Boila bija brīnumjauka parādība, taču baidos, ka viņa varētu nesaprast šovbiznesa skarbumu."

Šonedēļ iznāk Eltona Džona albums "The Union", ko viņš ierakstījis kopā ar savu muzikālo varoni Leonu Raselu.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu