Radio SWH 15 gadu jubilejas svinības (32)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šovakar (15.maijā) arēnā “Rīga” notiks “Visu laiku labākā ballīte”- vērienīgs Radio SWH 15 gadu svinību pasākums.

Ballītes apmeklētājiem būs iespēja satikt daudzas esošās un bijušās Radio SWH personības, klausīties, skatīties un baudīt līdz šim vēl neredzētus priekšnesumus.

Pasākums noritēs uz četrām skatuvēm:

Uz Lielās skatuves uzstāsies grupas “Cosmos”, “Labvēlīgais Tips”, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, “Grupa Ufo”, Igo un “R.A.P.”, “Borowa MC”, “MK Projekts”, dziedātāji Andris Ērglis, Linda Leen, Ella, Lily, Dons, Dr. Alban, DJ Ēriks Loks, Einārs Zalcmanis, Dace Volfa, Eduards Švāns, Fredis, Ufo kā arī Uldis Marhilēvičs u.c. Pie Lāga’s Kultūras nama skatuves savus klausītājus pulcēs Arvīds Cellers, Normunds Rutkis, grupa “Smeldze”, “Porno un Co”, “Edža un Niknie”, “Brigadieru Brokastis”, “Edžiņa dzīvoklis”, “Žans Pols bez Belmondo”, “Dr. Blu” un DJ Uga.

Savukārt uz “Radio Ringa” skatuves uzstāsies Alise Joste, Imants Daksis, “Beat Milk Jungs”, “S.P.B”, “Mona De Bo”, “Mofo”, “Maciņi”, “Astro’n’out”, “Goran Gora” un ringa tiesneši Artis Volfs un Toms Grēviņš.

Tautas skatuve būs Egona Reitera un Jura Millera pārraudzībā, un uz tās savu DJ meistarību apliecinās Radio SWH rīkotā DJ konkursa uzvarētāji; šeit varēs ne tikai skatīties dejas meistaru paraugdemonstrējumus, bet arī pašiem iemācīties salsas dejas soļus un lieliski izballēties.

Pasākuma laikā tiks noteikts akcijas “Parole” uzvarētājs, kurš no dziedātāja Al Bano rokām saņems burvīga, zila kabrioleta atslēgas un ielūgumu viesoties pie dziedātāja mājās - Itālijā.

Balvas gaida arī tos ballītes apmeklētājus, kuri būs parūpējušies par savu vizuālo tēlu, jo trīs labāko oranžo tērpu autori iegūs vērtīgas pārsteigumbalvas.

Ieeja “Visu laiku labākajā ballītē” no plkst. 19:00

Biļetes nopērkamas visās “Biļešu paradīzes” kasēs. Biļetes cena - 12 Ls

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu