Samsung laiž klajā jaunu G-sērijas ledusskapi (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Samsung piedāvā savu novatorisko jaunās G-sērijas ledusskapi, kas izmanto jaunu tehnoloģiju glabāšanas telpas palielināšanai.

Lai arī ārējais izmērs ir tikpat liels, cik tradicionālajam ledusskapim, virtuves mēbeļu dziļumā, paplašinātā ietilpība ir par aptuveni 20% lielāka nekā tradicionāli būvētam modelim.

Izmantojot padziļinātas zināšanas materiālu inženierijā, Samsung ir izdevies samazināt telpu, kas līdz šim bijusi nepieciešama izolācijas materiāliem, tādējādi dodot iespēju uzglabāt lielākas lietas. Vēl papildus Samsung novatoriskā Twin Cooling Plus tehnoloģija paaugstina izolācijas efektivitāti, nodrošinot pārtikas svaigumu ilgāku laiku un ļaujot patērētājiem palielināt savus pārtikas uzkrājumus. Šis divdurvju ledusskapis ietilpst “A+” energoefektivitātes kategorijā, kas nozīmē zemākus elektrības rēķinus, tai pašā laikā saudzējot arī apkārtējo vidi. Jaunā G-sērija ir apgādāta arī ar iebūvēto LED apgaismojumu gaišākai iekštelpai, piedāvājot labāku pārskatāmību visos virzienos.

Rūpējoties par patērētāju vajadzībām, Samsung ir radījis jauno divdurvju ledusskapi tā, lai tas iederētos ikvienā mūsdienu virtuves iekārtojumā. Esot pieejamam ar dažādām apdarēm un piedāvājot tādas papildu ērtības kā EZ push minibāru, viegli lietojamu ekrānu un pret pirkstu nospiedumiem apstrādātu nerūsējošā tērauda apdari, jaunais G-sērijas ledusskapis palīdzēs Samsung palikt Eiropā dominējošajam divdurvju ledusskapju ražotājam, kā tas ir bijis jau astoņus pēdējos gadus pēc kārtas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu