Leģionāru lieliskais sniegums pārtrauc «Dinamo» zaudējumu sēriju

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas komandai Rīgas «Dinamo» piektdien izdevās pārtraukt savu piecu zaudējumu sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) cīņās, savā laukumā ar 4:1 (1:1, 2:0, 1:0) pārspējot Baltkrievijas klubu Minskas «Dinamo».

Pašlaik Rīgas «Dinamo» ar 29 punktiem 28 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā pakāpusies uz priekšpēdējo - trīspadsmito - vietu, no labāko astoņnieka atpaliekot par 11 punktiem. Tikmēr Minskas «Dinamo» ar 43 punktiem 27 mačos atrodas sestajā pozīcijā.

Mačā pret Minskas «Dinamo» nespēlēja aizsargs Georgijs Pujacs, kurš ceturtdien treniņā guva muskuļa savainojumu, bet viņa vietā kapteiņa pienākumus pildīja Hosa. Kā septītais aizsargs cīņai tika pieteikts Edmunds Augstkalns, bet vārtu drošību treneri uzticēja Sedlāčekam.

Vārtu guvēji: 1:0 Linus Videls (Hosa, K.Rēdlihs) (13:59, vair.), 1:1 Aleksandrs Materuhins (Elisons) (25:29, maz.), 2:1 Čejs Genovejs (Saulietis, 28:04), 3:1 Marsels Hosa (Genovejs, Jurčina) (36:26, vair.), 4:1 Milans Jurčina (Genovejs, 40:20).

Metieni: 20 - 31

Soda minūtes: 4 - 24

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs mačam ar Minskas «Dinamo»

Vārtsargi: #36 Sedlacek (#31 Masaļskis);

Aizsargi: #9 Kr.Rēdlihs - #44 Cibuļskis, #5 Genovejs - #23 Jerofejevs, #11 Sotnieks - #68 Jurčina;

Uzbrucēji: #10 Dārziņš - #55 Videls - #19 M.Rēdlihs, #81 Hosa (K) - #16 Vilsons - #87 Meija, #71 Bukarts - #25 Džeriņš - #70 Indrašis, #17 Saulietis - #96 Bičevskis - #13 Skvorcovs.

Rīdzinieki ar minskiešiem šogad tikušies jau divas reizes, uzvaras dalot uz pusēm. Pirmajā sezonas mačā Arta Ābola komanda ar 4:2 uzveica Minskas hokejistus, bet oktobra spēlē uzvaru ar 1:3 svinēja Baltkrievijas klubs.

Otrdien norisinājās «Dinamo» padomes kopsapulce, uz kuru bija izsaukts viss treneru korpuss. Tika nolemts, ka līdz šim parādītais sniegums ir neapmierinošs un vairāk darbā ar komandu jāiesaistās ģenerālmenedžerim Normundam Sējējam.

Pēc piektdienas spēlesRīgas «Dinamo» savā laukumā aizvadīs vēl septiņus dueļus. Jau svētdien mūsu hokejisti spēkosies ar Latvijas uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas «Dinamo» klubu, kuru trenēHarijs Vītoliņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu