Fērgija atgriežas ar seksīgu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Bijusī grupas «Black Eyed Peas» dziedātāja Fērgija (Fergie) jeb īstajā vārdā Steisija Anna Fergusone (Stacy Ann Ferguson) 2015. gadā laidīs klajā savu otro soloalbumu. Kā pirmais vēstnesis no tā izdota dziesma «L.A. Love (La La)», kurai tapis arī gana seksīgs videoklips. Klipā, starp citu, piedalās TV sarunu šova zvaigzne Čelsija Handlere (Chelsea Handler), aktrise Hilarija Svonka (Hilary Swank) u.c. slavenības.

39 gadus vecā dziedātāja klipā dodas izklaides braucienā cauri Kalifornijai, un viņai pievienojas dažādi slaveni ļautiņi. Kelija Osborna? Jā, arī viņa ir redzama šajā videoklipā.

Fērgijas pirmais soloalbums (skat. recenziju) «The Dutchess» izdots tālajā 2006. gadā.

Atgādinām, ka Fērgija sākotnēji repa grupai «Black Eyed Peas» pievienojās 2002. gadā, kad klajā nāca albums «Elephunk». Tas tika pārdots 7 miljonos eksemplāru visā pasaulē. 90. gados Fērgija bija pazīstama kā meiteņu pop trio «Wild Orchid» dalībniece.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu