Maroon 5 un Riana saglabā pozīcijas (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Losandželosas apvienība Maroon 5 Adama Levina vadībā sākusi otro nedēļu Apvienotās Karalistes albumu topa virsotnē ar jauno studijas darbu "It Won't Be Soon Before Long".

Maroon 5 2002. gada debijas plate "Songs About Jane", kas pašlaik visā pasaulē jau pārdota 8 miljonos (!!), UK topā iekļuva tikai 2004. gada janvārī un pavadīja tur 28 nedēļas (vienu nedēļu arī 1. vietā). "Grammy" balvas laureāti Linkin Park ar savu trešo studijas albumu "Minutes to Midnight" saglabājuši vietu numur. 2. Kā jaunums trešajā vietā - Līdsas rokeri The Pigeon Detectives ar debijas plati "Wait For Me" (Dance to the Radio).

Pirmo desmitu noslēdz viens no šovbiznesa ilgdzīvotājiem - R&B zvaigzne R. Kellijs (R. Kelly) ar jauno "Double Up" (Jive). Amerikāņu dziedātāja Džoša Grobana (Josh Groban) 2006. gada plate, pateicoties reklāmai un koncertiem, atgriezusies topā 12. vietā. 16. vietā nelaiķa Džefa Baklija (Jeff Buckley) piemiņas izlase "So Real - Songs From Jeff Buckley" (Columbia).

Ar savu otro soloalbumu "Carry On" (Interscope) topā iekļuvis arī bijušais Soundgarden un Audioslave solists Kriss Kornels (Chris Cornell) - albums, kas seko 1999. gada "Euphoria Morning" debitējis 25. pozīcijā. Britu trubadūrs Ričards Tomsons (Richard Thompson) arī pamanījies iekļūt UKtop40 - "Sweet Warrior" (Proper) 39. vietā. Šis ir dziesminieka 11 topu panākums 22 gadu laikā.

Singlu topā R&B dziedātāja Riana (Rihanna), piedaloties Jay-Z, ar dziesmu "Umbrella" (Def Jam) saglabājusi pirmo vietu un nav ļāvusi bijušajai meiteņu grupas Sugababes dalībniecei Mutujai Buenai ar "Real Girl" uzkāpt augstāk par 2. vietu. Gluži tāpat kā pirms nedēļas - trijnieku noslēdz Bejonsē un Šakira ar "Beautiful Liar".

Deju mūzikas producents un Rošīnas Mērfijas albuma skaņu vīrs Kalvins Harriss (Calvin Harris) ar "The Girls" (Columbia) - 9. vietā. Mākslinieka debijas disks "I Created Disco" tiks izdots 11. jūnijā.

No 38. uz 12. pakāpusies indīelektro grupa Reverend and the Makers ar "Heavyweight Champion of the World" (Wall of Sound), savukārt 90. gadu pusaudžu vecāku bieds Merilins Mensons (Marilyn Manson) ar jauno "Heart-Shaped Glasses" (Interscope) tikai 19. vietā.

Ārpus pirmā divdesmitnieka deju mūzikas ledenīte Kima Sozzi (Kim Sozzi) ar "Break Up", simtgadnieku koris "The Zimmers" ar "The Who" dziesmas "My Generation"jaunklātu versiju, Enrike Iglesiass, Šefīldas jaunie rokeri, ko producējis pats Džons Lekijs - Tiny Dancers (skat. video) un Simply Red.

Video: Tiny Dancers "Hannah We Know":

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu