Flints gatavs dāsni maksāt par jaunu seksa skandālu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Erotiskā žurnāla Hustler izdevējs Lerijs Flints apsolījis sniegt vienu miljonu ASV dolāru lielu atlīdzību par informāciju, kas atklātu kādas augstas ASV amatpersonas ārlaulības sakarus vai ielaišanos nepiedienīgās seksuālās attiecībās.

Vai jums ir bijusi seksuāla saskarsme ar kādu pašreizējo ASV Kongresa pārstāvi vai kādu augsta ranga amatpersonu?" vēsta laikraksta Washington Post svētdienas izdevumā nopublicētā pilnas lapas izmēra reklāma. Par jebkādiem dokumentētiem pierādījumiem par neatļautām intīmām attiecībām ar kādu no kongresmeņiem, senatoriem vai prominentu amatpersonu erotiskais žurnāls piedāvā samaksāt vienu miljonu ASV dolāru.

Pēdējo reizi Lerijs Flints līdzīgu piedāvājumu izteica 1998. gada oktobrī, laikā, kad ASV bija uzvirmojis prezidenta Bila Klintona un viņa praktikantes Monikas Levinskas mīlas skandāls. Meklējot liecības par citiem līdzīgiem gadījumiem ASV administrācijā, L. Flints solīja labi samaksāt par jebkādu dokumentētu informāciju. Medijos parādījušās ziņas par L. Flinta it kā sākto izmeklēšanu politisko aprindu kuluāros noveda pie republikāņa Boba Livingstona atzīšanās ārpuslaulību sakaros un atkāpšanās no kongresmeņa amata tikai dažas dienas pirms viņa plānotās ievēlēšanas Pārstāvju palātas spīkera amatā.

L. Flints, kura biogrāfiju ekranizējis pazīstamais kinorežisors Milošs Formans, līdz šim ir bijis iesaistīts dažādos juridiskos strīdos, kuros viņš allaž atsaucies uz ASV konstitūcijā noteiktajām tiesībām uz vārda brīvību. Kamēr daži viņu uzskata par demokrātijas aizstāvi, citi viņu asi kritizē par vārda brīvības cinisku izmantošanu peļņas gūšanas nolūkos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu