Liams nepieļauj domu par salīgšanu ar Noelu (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu grupas «Oasis» dziedātājs Liams Galahers nepieļauj domu, ka viņš varētu salīgt ar brāli Noelu, kurš pagājušajā nedēļā paziņoja par aiziešanu no grupas.

Kā ziņots, Noels pameta grupu pagājušajā piektdienā pēc koncerta Parīzē. Mūziķi atcēluši divus atlikušos koncertus Vācijā un Itālijā, Noels atgriezies Lielbritānijā, bet Liams aizlidojis uz Komo ezeru Itālijā kopā ar sievu Nikolu Epltonu.

Kā britu tabloīdam «Daily Mirror» pavēstījusi kāda informēta persona, Laiems pilnīgi noliedz iespēju salīgt mieru ar brāli. «Es pajautāju Laiemam par nākotnes plāniem, un viņš pateica, ka viss ir cauri un ka viņš nekādā gadījumā nesalīgs mieru ar Noelu,» sacīja preses izdevuma avots. «Viņš teica, ka Noelam ir savs mūzikas stils un viņam ir savs, un viņi katrs ies savu ceļu.»

Atgādinām Noela teikto pagājušonedēļ. "Mīļie un dārgie, ar smagu sirdi un bēdīgu seju es paziņoju, ka piektdien, 28. augustā, esmu spiests pamest Mančestras rokenrola popgrupu Oasis. Detaļas nav svarīgas, un to ir pārāk daudz. Bet jums jāzina, ka esmu uzklausījis nežēlīgus uzbrukumus man, manai ģimenei, draugiem un citiem tuviniekiem," raksta Noels Galahers. "Pilnīga neizpratne un atbalsta trūkums no menedžmenta un grupas biedru puses man neatstāj citu izvēli, kā doties jaunu ganību meklējumos."

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu