Kalendāra atklāšanas svētki pulcē daudz seksīgu modeļu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

2015.gads nav aiz kalniem, tāpēc fotogrāfs Arkādijs Gluhihs prezentēja savu jauno kalendāru, kurā iedvesmas objekts un galvenās modeles ir sievietes.

Arkādijs Gluhihs savā kalendārā nav izmantojis vieglāko ceļu un izģērbis sievietes. Fotogrāfs pierādīja savu talantu, fotografējot apģērbtas sievietes un tieši apģērbu padarot par «odziņu», kura izceļ katras sievietes seksapīlu.

Prezentācijas pasākums norisinājās restorānā «Aqua Luna», un to apmeklēja daudzi fotogrāfa draugi un talanta cienītāji. Viesiem visa vakara garumā bija iespēja baudīt šampanieti, vieglu «Martini» kokteili un, protams, arī ūdeni.

Lai apmierinātu viesu vēlmes, netika žēlots nekas, kalendāra atklāšanas svētki bija viens no retajiem pasākumiem, kurā pāri palika gan alkohols, gan lieliskais ēdiens. Visu viesu vēlmes tika piepildītas.

Baudot dzērienu, viesiem bija iespējams apskatīt skaistās fotogrāfa veidotās kalendāra fotogrāfijas un izlemt, vai piedalīties izlozē, kurā iespējams iegūt kalendārus, vairums viesu lēma par labu kalendāriem un piedalījās izlozē.

Ikviena kalendāra modele bija ieradusies pasākumā un vēlāk, sākoties oficiālajai daļai, tika saukta uz skatuves, kur fotogrāfs modelēm uzdāvināja ziedus, kalendāru un īpašu dāvanu no saviem sponsoriem.

Viesus ar savu muzikālo sniegumu, dziedot dažādas kaverversijas, priecēja dziedātāja Dināra Rudana un viņas pavadošais mūziķis.

Pasākuma oficiālā daļa, kuru vadīja šarmantā televīzijas seja Anna Rozīte, bija īsa, jo viesus gaidīja gardās uzkodas, sarunas un fotogrāfiju apskatīšana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu