Otrajā "Cīņas klubā" uzvar R.A.P. (73)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2008. gada otrajā "Cīņas klubā" triumfēja R.A.P. ar dziesmu "Ej un meklē", iegūstot tiesības nākamgad cīnīties par gada stiprākās dziesmas titulu "Cīņas kluba" superfinālā.

R.A.P. šova finālā pārspēja Goran Goru, kas „Cīņas klubā piedalījās ar dziesmu „Control”. R.A.P. fināla balsojumā saņēma punktu no draugiem.lv un skatītāju balsojuma.

„Šodien bija ļoti interesanta sacensība un spēcīgi konkurenti, tāpēc vēl jo patīkamāk ir uzvarēt. Var redzēt, ka visi bija gatavojušies, un pretinieku dziesmu izpildījums, manuprāt, parāda, ka „Cīņas klubā” tiekas profesionāli mūziķi. Uzvaru bija pelnījuši visi dalībnieki. Paldies visiem, kas atbalstīja, un organizatoriem, jo īpaši Latvijas Mūzikas kanālam, un tiekamies janvārī lielajā finālā,” saka R.A.P. vokālists un Radio SWH Rock dīdžejs un producents Artis Dvarionas.

Šova uzvarētājs balvā ieguva ne vien simbolisko „Cīņas kluba” jostu, bet arī mājas kino zāli no „Pioneer” un dāvanu karti no bāra restorāna mansarda „Sarkans”.

Šovā piedalījās arī grupa Otra Puse ar dziesmu „Savādā” un Daylight ar savu jaunāko darbu „Pametu sevi”. Abas grupas ieguva punktus no skatītāju balsojuma, taču neguva pietiekami lielu atzinību portālā Draugiem.lv, kā arī no tiesnešiem Arta Volfa un Toma Grēviņa.

Kā iepriekš ziņots, šogad šovā „Cīņas klubs” uzvarētāju nosaka trīs atsevišķu balsojumu summa – tiesnešu balsojums, balsojums portālā „Draugiem.lv” nedēļu pirms šova un telefonbalsojums tiešraides laikā.

Trešajā šovā „Cīņas klubs”, kas notiks svētdien, piedalīsies Ivo Fomins ar dziesmu „Mēs dzīvojam pasakā”, Dons ar kompozīciju „Leila”, Livigstons ar dziesmu „Mazs atoms” un grupa Dzelzs Vilks kopā ar Ilzi Ķuzuli „Sažņaudz manas rokas”.

Šovu „Cīņas klubs” vadīs TV dīva Anna Lieckalniņa un labsirdīgais milzis Rūdolfs Reihs.

Komentāri (73)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu