Plānotas izmaiņas Latvijas lielo ostu valdēs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Līdz ar jaunās valdības apstiprināšanu paredzētas izmaiņas arī Rīgas un Ventspils brīvostu valdēs. Lēmums par līdzšinējo pārstāvju nomaiņu un jaunu amatpersonu iecelšanu varētu tikt pieņemts jau drīzumā Ministru kabineta sēdē, vēsta LTV.

Plānots, ka darbu Rīgas brīvostā zaudēs Ekonomikas ministrijas iepriekš virzītais Ģirts Greiškalns. Viņa vietā varētu tikt apstiprināts ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Lazdovskis.

Vietu valdē zaudēs arī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārstāvis Artūrs Bebrs, un

viņa vietā varētu stāties bijusī tieslietu ministre Baiba Broka.

No darba Rīgas brīvostā būšot jāšķiras arī Satiksmes ministrijas valsts sekretāra vietniecei Džinetai Innusai, un viņas vietā plānots virzīt valsts sekretāru Kasparu Ozoliņu.

Plānots, ka Innusa varētu turpināt strādāt Ventspils brīvostā. Savukārt darbu Ventspils brīvostā varētu zaudēt Ekonomikas ministrijas pārstāve Sandra Sondore-Kukule. Valdība par izmaiņām brīvostu valdēs lēmumu varētu pieņemt 25.novembra sēdē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu