"Dejo nost!" ver priekškaru jau šovakar! (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV3 veidotais jaunais šova deju – tievēšanas projekts “Dejo nost!” tiks atklāts jau šovakar, 16. oktobrī. Šova veidotāji sola daudz emociju, pārsteigumu un arī intrigu. Laiks iepazīties ar šova dalībniekiem!

Šovs jau sākas, dalībnieki vēl nesteidz tievēt!

Šova “Dejo nost!” mērķis ir cīnīties par galveno balvu – 100 latiem par katru nomesto kilogramu! Tas nozīmē, ka katrā no sešiem dejotāju pāriem viens pārstāvis centīsies dejojot nomest pēc iespējas vairāk kilogramu, tādējādi tuvojoties kārdinošai balvai. Kā stāsta šova veidotāji, jau vairākas nedēļas tika sperti pirmie deju soļi mēģinājumu zālē, bija satikšanās ar treneri sporta zālē, tāpat kādā brīdī bija jāsāk ievērot dietologu noteiktā ēdienkarte. “Šobrīd gan, īsi pirms šova sākuma, nevienam no dalībniekiem nebija izdevīgi uzsākt tievēšanu, jo pirmās pārraides laikā notiks visu svēršana un iegūtais cipars būs  atskaites punkts, vērojot, kā norit atbrīvošanās no liekiem kilogramiem šova laikā,” skaidro šova idejas autori.

Iepazīsimies!

Šovā kopumā piedalīsies sešas daiļā dzimuma pārstāves un pieci kungi, lielākā daļa dalībnieku ir no Rīgas, bet ir arī Balvu un Smiltenes pārstāvji.

Šovā redzēsim:

- Aiju Stīpnieci, kuras ikdiena saistās ar tirgošanos, ar deju studijas Soul of Dance direktoru un horeogrāfu Kārli Grīnertu,

- pavāri Sarmīti Pruli un profesionālu deju virtuozu Denisu Tumakovu,

- Sandru Cauni, kura aizrāvusies ar vēderdejām, un partneri Gintu Dancīti,

- gaisa balonu fani Lindu Lērumu duetā ar Rolandu Šteinbergu, kurš jau vairāk nekā deviņus gadus dejo salsu,

- smiltenieti Elīnu Kukuli ar Oskaru Rancevu, kurš ar sporta dejām nodarbojies 12 gadus,

- Ekonomikas ministrijas Tūrisma nodaļas vadītāju Marinu Paņkovu ar dejotāju un kustību konsultantu, pedagogu Mārtiņu Etkinu,

- Andi Gulbi un partneri Sigitu Gailīti,

- brīvmākslinieku Raimondu Ilgavizi ar simpātisko sporta deju pedagoģi Vitu Jaroščuku,

- bezdarbnieku-grāmatvedi Ģirtu Zelmeni duetā ar šarmanto deju pasniedzēju Baibu Lazdiņu,

- Ritvaru Božu no Balviem un Simonu Anaņiču, deju studijas Soul of Dance vadītāju un horeogrāfi,

- pavāru Elmāru Tanni ar apburošo Jekaterinu Novokreščnennihu, deju studijas "Leona" vadītāju.

Dalībnieku foto skatīt pievienotajā galerijā!

Kā tikt pie lielā laimesta?

Kā skaidro šova veidotāji, pavisam vienkārši – dejojot un tievējot! Lai tas izdotos, dalībnieki ik nedēļu vaiga sviedros nodosies deju mēģinājumiem, apmeklēs trenažieru zāli, kā arī būs stingrā ārstu un dietologu uzraudzībā. Sestdienas vakarā TV3 ekrānā katrs pāris skatītājiem sniegs pirms tam sarūpēto deju, kuru vērtēs žūrija trīs cilvēku sastāvā, vērtējot to ar atzīmi no 1 līdz 10.

Rezultātu ietekmēs arī cipars, kas liecinās par nedēļas laikā nomestajiem kilogramiem; summējot vidējo žūrijas vērtējumu un koeficientu nomestajiem kilogramiem, tiks noskaidrots, kuram ir nedēļas vājākais rezultāts.

Šim dalībniekam šovs attiecīgajā nedēļā būs jāatstāj. Un tā ik nedēļu, līdz noskaidrosies labākais!

Lai dažādības vairāk, ik nedēļu dalībniekiem būs jāapgūst jauna deja – salsa, afro džezs, funky džezs, tvists, bugi, šeiks un citas.

Pozitīvo emociju šovs Dejo nost! ar Baibu Sipenieci-Gavari no 16.oktobra ik sestdienu 20:20.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu