"Artelī" būs "Lady’s Sweet" solokoncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

30.oktobrī klubā "Artelis-gandrīz teātris" notiks "Jaunā viļņa" zvaigžņu - vokālā trio "Lady’s Sweet" solokoncerts, informēja trio pārstāve Kristīne Kutuzova.

Jolantas Strikaites, Karīnas Tropas un Vinetas Elksnes koncerta uzbūvē izmantotas gan zināmas kompozīcijas, kas uzrunājušas klausītājus jau pirms vairākiem gadu desmitiem, gan mūsdienīgu ritmu skaņdarbi un oriģinālkompozīcijas.

Vokālajam trio "Lady’s Sweet" šis būs pirmais lielais solo koncerts, tāpēc jaunās mākslinieces īpaši rūpīgi pievērsušās repertuāra atlasei, vēloties apmeklētājiem šajā muzikālajā tikšanās reizē pateikt maksimāli daudz, runājot maksimāli maz, bet vokāli dzīvojot līdzi dziesmu tekstiem un mūziķu veidotajam pavadījumam.

Kopā ar dziedātājām koncertā uz skatuves kāps viņu radošais balsts - komponists Kārlis Lācis, kā arī Gints Pabērzs, Kaspars Zemītis, Andris Grunte un Kaspars Grigalis. Savukārt par dziedātāju horeogrāfisko sniegumu jau iepriekš būs parūpējies horeogrāfs Kārlis Božs.

Muzikālo izglītību ieguvušas Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, "Lady’s Sweet" dalībnieces gan kā trio, gan solo izpildītājas zināmas no tādiem projektiem kā "Cabaret", mūzikliem "Vestsaidas stāsts", "Les Miserables", "Mesa", izrādēm "Izredzētais", "Kapteiņu stāsti", "Princešu stāsti". Dziedošās meitenes muzicējušas kopā arī ar Jāni Stībeli, Laimu Vaikuli un jau vairākus gadus koncertē kopā ar Intaru Busuli. Šogad trio piedalījās arī jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis".

"Lady’s Sweet" solokoncerts klubā "Artelis-gandrīz teātris" sāksies plkst.19.45, bet biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā "www.bilesuparadize.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu